Arda Turan Barcelona’dan neden ayrıldı? Cumhurbaşkanı ve Bilal Meşe hakkında ne söyledi?

Arda Turan Barcelona’dan neden ayrıldı? Cumhurbaşkanı ve Bilal Meşe hakkında ne söyledi?

Başakşehir formasıyla eski günlerine dönmeyi hedefleyen Arda Turan, katıldığı televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Arda Turan, CNN Türk’te ‘Buket Aydın ile 40’ adlı programa katıldı. Milli Takım’daki prim krizi, gazeteci Bilal Meşe ile yaşadığı olay ve Barcelona’dan ayrılma sebebini açıklayan Arda Turan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

MİLLİ TAKIM'DAKİ PRİM KRİZİ!

Arda Turan, prim krizinin abartıldığını ve böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Personelin o dönem yatmamış ödemelerinin olduğunu belirten Arda Turan, oyuncuların kendi cebinden personele ödeme yaptığını, konunun bundan ibaret olduğunu ifade etti. Olayın daha sonra suni bir şekilde büyütüldüğünü belirten Arda Turan, meselenin içinden herkesin sıyrıldığını bir tek kendisinin kaldığını ve ‘kötü çocuk’ olarak lanse edildiğini söyledi.

BİLAL MEŞE OLAYI

Milli Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe’ye saldıran Arda Turan, bu konudan dolayı pişman olduğunu, Bilal Meşe’nin olay yaşanmadan önce evine en çok gelen isimlerden biri olduğunu, gazetede ‘Ah bu paralar’ diye yazmasının çok ağrına gittiğini söyledi. Yaşanan olayda haksız olduğunu kabul eden Arda Turan, bu hareketi sonrası Milli Takım’da kalmasının doğru olmadığını, kendi cezasını kendisinin kestiğini ifade etti. Hayatında en çok röportajı Bilal Meşe ile yaptığını söyleyen Turan, olaylara neden olan köşe yazısı için ‘Keşke yazmadan önce bana da sorsaydı, ne ben ne de başka biri Milli Takım’a bir kuruş düşünerek gelmez’ dedi.

BARCELONA'DAN NEDEN AYRILDI?

Arda Turan, ‘Barcelona’dan ayrılış sürecinde Messi’nin bir parmağı var mıydı?’ sorusuna ise, Arjantinli futbolcunun takımda büyük bir etkisinin olduğunu ancak kendisinin ayrılış sürecinde hiçbir etkisinin olmadığını ve çok iyi bir arkadaşı olduğunu söyledi. Barcelona’daki bazı oyuncularla halen görüştüğünü ifade eden Arda Turan, Neymar, Dani Alves ve Pique ile iletişimlerinin kopmadığını aktardı.

Luis Enrique yönetiminde takımın 12’nci oyuncusu olduğunu söyleyen Arda Turan, bu dönemde daha fazla süre bulduğunu ancak Teknik Direktörlük görevine Valverde’nin gelmesinin ardından kendisine şans vermediğini, kimsenin kendisine git demediğini ancak kendi isteğiyle takımdan ayrıldığını söyledi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HAKKINDA...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında da konuşan Arda Turan, Erdoğan’ın bir ağabey gibi olduğunu, çok sevdiğini ve kendisinden her zaman destek gördüğünü söyledi. 

arda-turan-004.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.