Mbaye Diagne’den kendisini eleştirenlere çok sert cevap: “Bazı aptal kişiler…”

Mbaye Diagne’den kendisini eleştirenlere çok sert cevap: “Bazı aptal kişiler…”

Galatasaray’a transfer olduğu günden bu yana gösterdiği performans tartışma konusu olan Mbaye Diagne, 0-0 sona eren Yeni Malatyaspor maçında oyundan alınırken ıslıklanmıştı. Diagne, Instagram hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Devre arasında Kasımpaşa’dan Galatasaray’a transfer olan Mbaye Diagne’nin gösterdiği performans sarı kırmızılı takım taraftarını büyük bir hayal kırıklığına uğratmış durumda. Golsüz sona eren Yeni Malatyaspor maçında oyundan çıkarken taraftarın tepkisine maruz kalan Diagne, konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Galatasaray – Yeni Malatyaspor maçında, Luyindama’nın kırmızı kart görmesinin ardından oyundan alınan Mbaye Diagne, maç boyunca gösterdiği performans nedeniyle taraftarın tepkisini çekti.

Karşılaşma sonrası taraftarın bu tepkisine yanıt veren Diagne, kendisine yönelik eleştirilere sert bir üslupla karşılık verdi.

Diagne açıklamasında, ''Saçma mesajlar alıyorum. Sokaklarda benim futboldan anlamadığımı düşünen bazı aptal kişiler var. Ancak ligin sonunda birçok insanın ağzının kapanacağını göreceğiz. Konuşulması gereksiz birçok konu var ve onlar yalnızca kendi kendilerine konuşuyorlar” ifadelerini kullandı. 

Galatasaray formasıyla 2’si penaltıdan olmak üzere 3 gol atan Diagne, Kasımpaşa’da attığı gollerle Süper Lig gol krallığı sıralamasında 23 golle zirvede yer alıyor. 

mbaye-diagne-001.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.