‘Arda’nın Trabzonspor’a gelmesini çok isterim’

‘Arda’nın Trabzonspor’a gelmesini çok isterim’

Trabzonspor, Arda Turan’ı transfer mi edecek? tartışmaları devam ediyorken Trabzon kanadından flaş bir açıklama geldi. İşte haberin ayrıntıları;

Bordo – Mavili takımın forvet oyuncusu Burak Yılmaz çok özel açıklamalarda bulundu ve Arda Turan iddialarına ilişkinde konuştu.

Trabzonspor'un forvet oyuncusu Burak Yılmaz, tek isteğinin Trabzonspor ile sezon sonunda şampiyonluk yaşamak olduğunu belirtti.

Milli futbolcu Burak Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesiyle iyi bir çıkış yakaladıklarını, gösterdikleri bu performansta takım olma yolunda attıkları adımların etkili olduğunu belirtti.

Eski teknik direktörleri Ersun Yanal'ın da takıma çok katkı verdiğini anlatan Burak, "Çok güzel ve çok özel bir seri yakaladık. Aslında Trabzonspor'un yapması gereken, böyle seri maçlar kazanmasıydı. Bu çıkışı neye bağlıyorsunuz derseniz; bir hoca değişikliği yaşadık, bunun gözle görülür etkisi oldu. Bunu söylerken de Ersun hocayı da yerin dibine sokmamak lazım. Çünkü onun da Trabzonsporumuza çok büyük emekleri, katkıları olmuştur. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır derler. Her hocanın tarzı, sitili var. Rıza hocanın tarzı, stili çok daha farklı. Oyuncular olarak artık birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Bazı transferler, son günde yetişmişti. Şimdi herkes birbirini çok daha iyi tanıyor, en önemlisi takım olabildik. Bireysel olarak çok önemli oyuncularımız var, takım olma yolunda çok önemli adımlar attığımızı söyleyebilirim, iyi takım oluyoruz. Bunun yakaladığımız çıkışta çok büyük etkisi var diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"TRABZONSPOR'UN HEDEFİ HER ZAMAN BELLİDİR"

"Şampiyonluk kelimesini çok dillendirmememiz lazım" diyen Burak, şunları kaydetti:

"Neden diye soracak olursanız, takımda çok genç arkadaş var. Psikoloji de okuyoruz. Çok psikolog ağabeyimizle çalıştık. İnsanın bilinçaltında ister istemez stres, baskıya neden oluyor. Kendim için konuşmuyorum ama genç arkadaşlarımız var. Trabzonspor'un hedefi her zaman bellidir. Zannediyorum ki son zamanların en çekişmeli, en güzel, en rekabete açık ligi oluyor. Nerelerden geldiğimize bakacak olursak Trabzonspor'un üst sıradaki takımlarla arasında büyük bir fark yok. Şu anda sadece Karabükspor maçını düşünüyoruz, maçlara tek tek bakıyoruz."

Golcü futbolcu, "Sezon sonunda şampiyonluk yaşamak sana ne hissettirir?" şeklindeki soru üzerine, "Herhalde öyle bir şey yaşarsam, Allah'tan başka bir daha hiçbir şey istemem. İnşallah Allah'ım bu duyguyu bu şehirde bana nasip eder." diye konuştu.

Bursaspor maçında taraftarların tribünleri doldurduğuna değinen Burak, "Son Bursaspor maçında sahaya çıktığımda tüylerim diken diken oldu. Bizim taraftar buydu. 40 bin civarı taraftarımız geldi. Biz onları hak ediyoruz son zamanlarda. Onlar da bu galibiyetleri hak ediyorlar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepsine sevgilerimi saygılarımı yolluyorum. Gol kaçırdığımda verdikleri destek, gol attığım zaman bağırmalarını, desteklerini hissediyorum. Taraftarımızla bütünleştik" dedi.

"ARDA'NIN TÜRKİYE'YE GELMESİNİ ÇOK İSTİYORUM"

Burak Yılmaz, Arda Turan ile ilgili sosyal medyadaki mesajlarına ilişkin ise şu yorumu yaptı:

"Çok isterim Trabzonspor'a gelmesini. Arda benim kardeşim. Bazı özel konuşmalar var onları paylaşamam ama Trabzonspor'a gelmesini çok isterim. Ancak çok zor bir olasılık gözüküyor. Sürekli bir şeyler konuşuluyor, söyleniyor. Futbolculuğumuz konuşulabilir, tartışılabilir ama kişiliğimiz, karakter meselesi farklıdır. Arda, güzel bir insandır. Arda çok güzel bir çocuktur, iyi kalplidir. Onun yanında çok da iyi oyuncudur. Türk halkının iyi, fit bir Arda'dan mahrum kalmasını istemediğim için Arda'nın Türkiye'ye gelmesini çok istiyorum."

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.