Terim Galatasaray ile anlaştı! Yardımcıları kimler olacak?

Terim Galatasaray ile anlaştı! Yardımcıları kimler olacak?

Galatasaray’da alınan kötü sonuçların ardından Hırvat teknik direktör Igor Tudor ile yollar ayrıldı ve yerine İmparator Fatih Terim getirildi. İşte ayrıntılar;

Sarı – Kırmızılı taraftarların ısrarla istediği ve takımın başında görmek istedikleri Fatih Terim 4. Kez Galatasaray’ın başına geçmiş oldu.

Galatasaray, Fatih Terim ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Fatih Terim, bugün öğleden sonra resmi imzayı atacak.

Galatasaray, taraftarın yolunu gözlediği Fatih Terim için borsaya ilk bildirimi yaptı ve Terim ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

ÖNCE TERİM TWITTER HESABINDAN PAYLAŞTI

Galatasaray'ın KAP'a bildirim yapmasından önce, Fatih Terim'in Twitter hesabından "Nerede kalmıştık" şeklinde bir mesaj paylaşılarak, Galatasaray etiketlendi.

Galatasaray'a 4. kez geri dönecek olan Fatih Terim, Göztepe maçında takımın başında olacak.

HASAN ŞAŞ VE ELMANDER

Galatasaray'a geri dönen Fatih Terim'in, 3. dönemde olduğu gibi yardımcısının Hasan Şaş olacağı ve Johan Elmander sürprizinin yaşanacağı kaydedildi.

Galatasaray'da Fatih Terim'in 4. kez geri dönmesinin ardından yardımcısının kim olacağı konusu da netleşmeye başladı.

Süper Lig'in 17. haftasında pazar günü oynanacak Göztepe maçında takımın başında sahaya çıkacağı öğrenildi. Öte yandan Fatih Terim'in yardımcılarının Hasan Şaş ile birlikte taraftarın çok sevdiği İsveçli Johan Elmander olacağı kaydedildi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.