Fatih Terim imzayı attı! İşte ilk sözleri

Fatih Terim imzayı attı! İşte ilk sözleri

Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Fatih Terim imzayı attı ve çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Fatih Terim ve Başkan Dursun Özbek’in imza töreninde yaptığı açıklamalar;

Teknik direktör Fatih Terim imzayı attı ve 4. kez Galatasaray’ın başına geçti. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yönetimi Igor Tudor ile yollarını ayırdıktan sonra İmparator Fatih Terim’i takımın başına getirdi.

İşte Fatih Terim’in imza töreninde yaptığı açıklamalar;

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Sayın başkanımıza, değerli yöneticilerimize ve tüm Galatasaray çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Bu çatının altında Galatasaraylılarla beni buluşturdukları için kendilerine teşekkür ediyorum. Ben ilk olarak sürenin ilk olarak 20 Ocak'a kadar, sonra Mayıs'a kadar diye konuştum... Aramızda böyle bir konuşma geçti. İki kez tekrar görüşeceğiz.

ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYMAM GEREKTİĞİNİ BİLİYORDUM

Elimi taşın altına koymam gerektiğini bildiğim için dönme kararı aldım. Acele etmemeliyiz ama yapacak çok şeyimiz var. Daha önce elde ettiğimiz başarılardan daha fazlasını almalıyız. Muhteşem taraftarımızla birleştiğimiz zaman, çok büyük işler yapacağımıza inanıyorum. Yapmak zorundayız. 2 gün sonra renktaşımız Göztepe ile karşılaşacağız. Ligin flaş takımlarından biri. Ben de ilk antrenmanıma çıktım. Zamanımız var ama çok değil. Eksiklerimizi gidermek için çalışacağız.

Meslektaşım Igor Tudor'a yaptıklarından ötürü teşekkür ediyorum.

Ben Galatasaray kapısından içeri girdiğimden beri, nasıl davranıyorsam öyle davrandım. Başkan beni aradığında, nerede görüşmek isterse, ona uyarsanız. İnsan kulübünün başkanından her gün telefon almıyor. Telefon aldığım için de sevindim.

Terim Galatasaray ile anlaştı! Yardımcıları kimler olacak?

EN BÜYÜK EKSİK SOL BEK

20 kişiyiz ve eksiğimiz var. Sol bekimiz yok. Sol ayaklı bir sol bekimiz yok. Var olan da ameliyat oldu. Kadromuzdan birini koyacağız. Mecbur olmadıkça sol ayaklı olmayan birini sol kanada koymam ama mecburiyetimiz var. Sonrasında hem fizik, hem teknik hem de takım bütünlüğü içerisinde felsefemizi oturtacağız. Yeter ki pazar gününü kazasız geçelim. Buca maçından önce bazı futbolculara izin verebiliriz. Başkanımızla şeffaf bir ilişki içerisinde gideceğiz. Acil bir rapor hazırlayacağım. Ama en büyük transferimiz, mevcut oyuncularımızın performansını artırmak olacak. Bu oyuncuların kapasiteleri bu değil. Hakan Balta bugün olsa sol bek oynayacaktı. Kadroya yazılmadığı için oynatamıyoruz. De Jong'u da geri çağırdım. İkinci yarı itibariyla birlikte devam edeceğiz.

Galatasaray'ın muhteşem taraftarına teşekkür ediyorum. Ancak empati yapmak gerekir. İstenilmek tabi ki güzel bir şey. Ancak yarın kulübede ben dururken, aynısı benim de başıma gelebilir. Nerede kalmıştık derseniz ben de ''antremanda kalmıştık'' derim o zaman.

Galatasaray'ın Avrupa'da olması lazım. Onun için sezon sonunda bulunacağınız yerler belli. Ben kadronun iyi bir kadro olduğuna yürekten inanıyorum ancak bazı yerlerde ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Söylenenle olan arasında bir fark olduğunu düşünüyorum.

Takıma bir iki kalite ismi ekleyeceğiz. Scout ekibimiz zaten çalışmış hazır durumda. Onların bazı raporları var.

Arda Turan’dan flaş Terim açıklaması

YARDIMCILAR DEVRE ARASI KESİNLEŞECEK

Derbi herkesin çok beklediği ve kaybetmek istemediği şeyler. Bu her zaman olmuyor. Kaybederken de o reaksiyonu göstermek benim için çok önemli. Kaybettik ama müthiş mücadele ettik, onlarla gurur duyuyoruz denmesi önemli.

3-4 gündür altyapı sorumlumuz Emrah kardeşimiz vardı. Bugün de benimle olmasını istedim. Devre arasında başlarken yardımcılarım benimle başlayacak. Yerli var, yabancı var. Bir araya geleceğiz, paylaşırız.

KIZLARIMIN FİKRİYDİ

Tweet atma olayı, kızlarımın fikriydi. Bir gün geri dönersen böyle bir şey yapalım, unutma demişlerdi geçen sene. Twitter kullanmam da mecbur oldukça ama bundan sonra ümit ederim ki daha sık kullanırım. Başkana 'Müsaade ederseniz böyle paylaşayım' dedim. Tweet tarihe geçmiş. Biz de tarihe geçmeyi severiz.

Galatasaray bu ülkenin en önemli değerlerinden bir tanesidir. Ben de böyle bir camianın mensubu olmaktan her zaman gurur duydum. Şimdi kaldığımız yerden devam etmek zamanıdır. Geçmişteki başarıların üstüne koymak için buradayım.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.