Arif Sağ’a büyük şok! İhraç edildi

Arif Sağ’a büyük şok! İhraç edildi

Arif Sağ ve ekibi, (MESAM) Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Birliği’nden ihraç edildi. İşte haberin ayrıntıları;

MESAM Yönetim Kurulu Başkanı Arif Sağ ve Başkan Yardımcısı Cahit Berkay’ın da aralarında bulunduğu birçok sanatçı Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Birliği’nden ihraç edildi.

arif-sag-ve-ekibi-mesam-dan-ihrac-edildi-2023039-siyaset-cafe.jpg

MESAM’a atanan kayyum, Olağanüstü Genel Kurul’a 1 gün kala Arif Sağ ve ekibini MESAM’dan ihraç etti. Bakanlık tarafından atanan kayyum 150 kişiyi görevden aldı.

Başta Arif Sağ olmak üzere, Cahit Berkay, Ali Haydar Timisi, Metin Karataş ve Ali Rıza Binboğa gibi sanatçı isimlerden 30'a yakın üye MESAM’dan ihraç edildi.

Bugün yapılacak seçim öncesi MESAM’dan ihraç edilen isimler ortak bir basın açıklaması yaptı. İşte o açıklama;

“Seçime bir gün kala yapılan bu hukuksuz uygulama ile yapılmak istenen, MESAM genel kurulunda daha önce üyelerin büyük çoğunluğunun desteğiyle seçilen ve haklarında ihraçlarını gerektirecek hiçbir yolsuzluk tespit edilemeyen Arif Sağ başkanlığındaki yöneticileri, sudan bahanelerle genel kurula sokmayarak, oluşacak kaos ortamından nemalanarak MESAM’ı ele geçirme operasyonudur. Yapılan bu antidemokratik uygulamanın en büyük göstergesi, ihraç edilen üyelerin, haklarında daha ihraç kararı verilmeden ve 1 aylık itiraz süresi dolmadan, MESAM web sitesinde yayınlanan haziran listelerinden isimlerinin silinmesidir.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.