Arınç ve Albayrak arasında KERBELA için söz düellosu

Arınç ve Albayrak arasında KERBELA için söz düellosu

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak arasında söz düellosu yaşandı.

CNN Türk yayına katılan Arınç’ın sözlerini Twitter üzerinden eleştiren Albayrak’a Arınç, “Valla bu nasihatları başkalarına yapsın. Onlar da Yezid kadar olmasa bile, bazı köşe yazarlarımız, Yezid'den daha fazla cinayet işliyorlar” dedi. Albayrak ise bu açıklamalara cevaben, “Sayın Arınç, ben 40 yıldır aynı çizgideyim. Düne kadar durduğum yeri taktir hatta teşvik ederken bugün yerenler “değişim”i kendinde aramalı” ifadesini kullandı.

"BU NASİHATLARI BAŞKASINA YAPSIN"

CNN Türk yayına katılan Arınç'ın sözlerini Twitter üzerinden eleştiren Albayrak'a Arınç, "Valla bu nasihatları başkalarına yapsın. Onlar da Yezid kadar olmasa bile, bazı köşe yazarlarımız, Yezid'den daha fazla cinayet işliyorlar" dedi.

"40 YILDIR AYNI ÇİZGİDEYİM"

Albayrak ise bu açıklamalara cevaben, "Sayın Arınç, ben 40 yıldır aynı çizgideyim. Düne kadar durduğum yeri taktir hatta teşvik ederken bugün yerenler 'değişim'i kendinde aramalı" ifadesini kullandı.

 

nuh-albayrak-tweet1.jpg

Albayrak daha sonra ise Arınç'ın programda kullandığı,

"Birilerine sevgimi kaybetmiş olabilirim" sözleriyle ilgili olarak

şu ifadeleri kullandı:

nuh-albayrak-tweet2.jpgnuh-albayrak-tweet3.jpgnuh-albayrak-tweet4.jpgnuh-albayrak-tweet5.jpgnuh-albayrak-tweet6.jpgnuh-albayrak-tweet7.jpgnuh-albayrak-tweet8.jpg

 

SİYASETCAFE.COM






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.