Arınç’tan Gökçek’in istifasına flaş yorum

Arınç’tan Gökçek’in istifasına flaş yorum

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın istifa etmesiyle başlayan istifa furyası tüm hızıyla devam ediyor.

İstanbul, Bursa, Ankara ve en son ise Balıkesir büyükşehir belediye başkanlarının görevi bırakmasının ardından eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’tan önemli bir açıklama geldi.

2012 yılından önce Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)ve Ak parti iktidarı arasında arabulucu görevini üstlenen Bülent Arınç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını 23 yıldır sürdüren ve geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ısrarı üzerine görevi bırakan Melih Gökçek’in istifasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Belediye başkanlarının istifası tüm hızıyla devam ediyor. En son olarak Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur dün yaptığı basın toplantısında adeta isyan ederek görevi bırakmak zorunda kaldı.

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Melih Gökçek’in istifasına ilişkin Ahmet Hakan’a açıklama yaptı.

2009 yılından beri Melih Gökçek’in adaylığına karşı çıktığını ifade eden eski başbakan yardımcısı Arınç, Gökçek’in kendisine siyaseten zarar vermek istediğini fakat sabrettiğini, güçlendiğini ve kazandığını belirtti.

TBMM eski Başkanı Arınç, “Gökçek’in adaylığına 2014'te çok daha fazla karşı çıktım. O gitti gidecekti zaten. Bana FETÖ'cü dedi, çocuklarım çok fazla acı çekti, onlarla helalleşsin ben bir şey istemiyorum” diye konuştu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.