Artvin’de bir dükkanın havaya uçuş anları

Artvin’de bir dükkanın havaya uçuş anları

Artvin’in Ardanuç ilçesinde dükkanında gaz kaçağından olduğundan habersiz bir şekilde ocağı yakmaya çalışan lokantanın sahibi meydana gelen patlamada ağır yaralandı. Patlama anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Artvin'in Ardanuç ilçe merkezindeki Çarşı Mahallesi Hükümet Caddesi’nde bir lokantada gaz sıkışmasına bağlı patlama meydana geldi. Patlama esnasında dükkanında bulunan iş yeri sahibi Özer Karacam yaralandı. Patlama sonrası kendi çabalarıyla dışarı çıkan Karaçam olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Artvin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı şahıs daha sonra Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi.

 

“TABAKLAR ÜZERİNE YAPIŞMIŞTI”

yerimde çalışırken patlama sesi duydum. Baktım esnaf arkadaşımızın dükkanında patlama meydana gelmiş koşa koşa geldik. Mekan sahibinin elbiseleri yanıyordu. İlk müdahaleyi yaptık, ambulansa haber verdik. Şuan durumu iyiymiş diye duyduk” diye konuştu.


Öte yandan iş yerinde büyük maddi hasar meydana gelirken, patlama esnasında iş yeri ve cadde üzerinde herhangi bir vatandaşın olmaması bir faciayı önledi.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.