Astsubay'ı yasak aşk ve miras için öldürmüşler

Astsubay'ı yasak aşk ve miras için öldürmüşler

Astsubay Bekir Uyanık, eşinin yasak aşk yaşadığı emekli uzman jandarma Hacı Ömer Genç ve arkadaşı Mehmet Bezdüz tarafından evinin önünde bıçaklanarak öldürülmüştü. Bu cinayetin üzerine açılan davada yeni bilgilere ulaşıldı.

Astsubay Bekir Uyanık 25 Şubat’ta, eşinin yasak aşk yaşadığı emekli uzman jandarma Hacı Ömer Genç ve arkadaşı Mehmet Bezdüz tarafından evinin önünde bıçaklanarak öldürülmüştü. Bu cinayet ile ilgili yeni bilgilere ulaşıldı. İşte haberin ayrıntıları;
İddianamede astsubayın eşi Ayşe Uyanık’ın, emekli uzman jandarma Hacı Genç ile arasındaki yasak aşka engel olarak gördüğü kocası Bekir Uyanık’ı öldürttüğü ileri sürüldü. Emekli jandarma Hacı Genç ile arkadaşı Mehmet Bezdüz’ün önceki mesleklerinden edindikleri bilgi ve tecrübe ile suç delillerini gizledikleri belirtildi.
Dava dosyasında yer alan iddialara göre, Astsubay Bekir Uyanık ile eşi Ayşe Uyanık 2003 yılında dünya evine girdi. Bu evlilikten iki tane de çocukları oldu. Son bir yılda, Ayşe Uyanık ile astsubay Bekir Uyanık arasında mal varlıklarından dolayı tartışmalar yaşanmaya başlandı. 

astsubayi-yasak-ask-ve-miras-icin-oldurmusler,.jpg

2016 yılının yaz aylarında ise Ayşe Uyanık, Hacı Genç ile flört etmeye başladı. 25 Şubat 2017 tarihinde emekli uzman jandarma Genç, yanında arkadaşı emekli uzman jandarma Bezdüz ile birlikte gece yarısı Uyanık ailesinin evinin önünde astsubay Bekir Uyanık’ı bıçaklayarak öldürüldü.
Soruşturmayı tamamlayan savcılık, eşini aldatan Ayşe Uyanık hakkında, ‘Tasarlayarak eşini öldürmeye azmettirme’, Hacı Ömer Genç ve arkadaşları Mehmet Bezdüz, Mehmet Bilgir hakkında ise ‘tasarlayarak adam öldürme’ suçundan Ankara 3. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açtı. 
İddianamede ifadesine yer verilen şüpheliler, cinayetle ilgili olarak birbirini suçladılar.
Davanın ilk duruşması 22 Eylül’de görülürken, sanıklar mahkemede yaptıkları savunmada haklarında suçlamayı kabul etmeyerek, beraatlarını talep ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum