Athena'nın Gökhan'ı Yeni Akit'e dava açıyor

Athena'nın Gökhan'ı Yeni Akit'e dava açıyor

Athena grubunun solisti, muhalif kimliğiyle bilinen Gökhan Özoğuz, Yeni Akit'in 'Yalaka' şarkıcı Gökhan Özoğuz, kapı kapı siyasetçileri dolaşıyor' başlıklı haberine dava açacağını söyledi.

Gökhan Özoğuz, Yeni Akit gazetesinin, 'Yalaka' şarkıcı Gökhan Özoğuz, kapı kapı siyasetçileri dolaşıyor! Bu kez övgüler dizdiği Mansur Yavaş ile buluştu' başlıklı haberini işaret ederek dava açacağını açıkladı.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ile fotoğrafını paylaşan Özoğuz Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

mans-min.jpg

"Bizler tarafımızı; Parti gözetmeksizin Ülkemizi kucaklayan,Şefkatli,Babacan, Şefaf siyaset yapan,Hak Hukuk Adalet gözeten,Derdi ile dertlenen,köklerine bağlı ve İlerici,Liyakat gözeten,Eşitlikçi,Barışçı,sadece Halkı için çalışanlardan yana seçtik ve seçeceğiz! Dürüstlük hep kazandı."

 

"Biz; Ülkesini Din Dil Irk ayrımı yapmaksızın seven, Samimi, Şeffaf,Hakkaniyetli, Dürüst,Tüm Halkı ayırmadan kucaklayan,Atatürk ilkelerine bağlı,Eşitlikçi yöneticilerin Yalakası değil,sevenleri ve destekleyenleri oluruz! Böyle insanları çıkarsız sevenlere de Vatansever derler!"

gokhan-son.JPG

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum