Avrupa’nın pedofilci Elif Şafak sevgisi!

Avrupa’nın pedofilci Elif Şafak sevgisi!

Abdullah Şevki'nin pedofiliyi özendirdiği "Zümrüt Apartmanı" kitabının ardından, "Mahrem" isimli kitabında satırlarına taşıdığı iğrenç satırlar da gündeme gelen Elif Şafak, Avrupa’nın yeniden gözdesi haline geldi.

Kapatılan Zaman gazetesinin eski Ekonomi Müdürü Eyüp Can ile evlenerek FETÖ’nin gelini olan ve on günlerde kitaplarında fedofilci yazılarıyla gündeme gelen Elif Şafak Türkiye düşmanlarına çanak tutmaya devam ediyor.

Türkiye için algı operasyonuna soyunan İngiliz ve ABD medyasının yanı sıra, dış kaynaklarca finanse edilen muhalif haber sitesi Ahval de "Elif Şafak'a soruşturma başlatıldığı" yalanı üzerinden Türkiye'yi sansürcü ve antidemokratik bir ülke olarak gösterdi.

eyipcan-elifsadak.jpegElif Şafak herkesin önünde FETÖ'cü eşi Eyüp Can ile mahremiyet çizgilerini aşarak öpüşmekten kaçınmamıştı...

Pedofili ifadeler içeren "Zümrüt Apartmanı" kitabının yazarı Abdullah Şevki ve yayıncısı Alaattin Topçu'ya soruşturma açılmış ve serbest bırakılmışlardı. Bu gelişmenin ardından Elif Şafak'ın "Mahrem" isimli kitabında da benzer sapkın içerikler olduğu ortaya çıkmıştı. Elif Şafak ile ilgili olarak herhangi bir hukuki süreç başlatılmamış olmasına rağmen, İngiliz ve Amerikan medyası kolları sıvamıştı. Bunların yanı sıra dış kaynaklarca finanse edilen muhalif haber sitesi Ahval de, Türkiye karşıtı karalama kampanyasına imza attı.

elifsafakguardin.jpg

SANSÜRCÜ VE ANTİDEMOKRATİK OLARAK GÖSTERMEYE ÇALIŞTI

Abdullah Şevki'nin soruşturmasıyla ilgili haberlerinde, Elif Şafak üzerinden algı operasyonu yürüten Amerikan PEN ve Yavuz Baydar yönetimindeki Ahval haber sitesi, "Abdullah Şevki'nin soruşturmasının, Elif Şafak'ın kitaplarının incelenmesine kadar vardı" diyerek, ortada bir soruşturma olmamasına rağmen Türkiye'yi sansürcü ve antidemokratik bir ülke olarak göstermeye çalıştı.

Star Gazetesi’nin haberine göre; İngiliz Guardian'ın "Elif Şafak'a soruşturma açıldığı" yalanını ortaya atmasının ardından algı operasyonundan geri kalmak istemeyen Ahval haber sitesi, söz konusu yalanı sahiplenircesine "Guardian, Ahval'den alıntı ile yazdı" başlığını attı. Amerikan PEN ise, Türkiye'ye yönelik bu operasyonu bir adım ileriye taşıyarak Türkiye'yi kınayan bir açıklama yayımladı.

PEDOFİLCİ ŞAFAK TÜRKİYE'Yİ BBC'YE ŞİKAYET ETTİ

Abdullah Şevki'nin Zümrüt Apartmanı kitabının ardından Elif Şafak'ın "Mahrem" isimli kitabının gündeme gelmesinin ardından BBC'ye açıklamalarda bulunan Elif Şafak, rezilliğini "Bu tür iddiaları ortaya atanlar zaten kitap okuru değiller. Yazılanlara büyük tepki duyuyorum. Kurbanın hikâyesini anlatıyorum. Onun gözünden anlatıyorum. Bir cinsel tacizin insanın hayatını nasıl etkilediğini ve onun hikâyesinde nasıl yer aldığını anlatıyorum. Sanatın ne olduğunu anlamadan, edebiyatın ne olduğunu anlamadan ulu orta yargılamanın sonuçları, büyük bir sansür kültürü demektir" sözleriyle savunmuş, hem de Türkiye karşıtı açıklamalarda bulunmuştu. Şafak, demokrasi dersi vermeye kalkışarak, "Türkiye ileri gidebilirdi, ama geri gitti. Eldeki her şey tek tek kaybedildi" dedi.

elifsafakguardin1.jpg

GUARDİAN'A DA KONUŞTU

Son olarak The Guardian'a bir demeç veren Elif Şafak, Türkiye'de bir "cadı avı yaşandığı" yalanı üzerinden Türkiye karşıtlarının ekmeğine yağ sürdü.

Siyasetcafe.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.