Ayşen Gruda'nın cenazesinde kavga çıktı Binali Yıldırım da katıldı

Ayşen Gruda'nın cenazesinde kavga çıktı Binali Yıldırım da katıldı

Bugün son yolculuğuna uğurlanan Yeşilçam'ın usta ismi Ayşen Gruda'nın cenaze töreninde kavga çıktı.

Yeşilçam'ın usta sanatçısı Ayşen Gruda, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze töreni sırasında Demet Evgar, Ceren Moray ve usta oyuncuların bir arada olduğu grupla birçok kişi fotoğraf çekilmek istedi.

cenaze-siyasetcafe.jpg

Fotoğraf çekme taleplerine cevap vermeyen Demet Evgar’a bir kadın "Selam bile vermiyorsunuz. Nasıl insanlarsınız siz! Ne olacak çocuklar fotoğraf çekilse" diye tepki gösterdi.

Demet Evgar sessizliğini korurken usta oyunculardan Işıl Yücesoy olaya sessiz kalamadı. Kadının talebine kızan Yücesoy, “Siz buraya fotoğraf çekilmeye gelmişsiniz ama bizim acımız var. Lütfen saygı duyun” diye tepki gösterdi.

cenaze-siyaset-cafe.jpg

BİNALİ YILDIRIM DA KATILDI

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binalı Yıldırım, usta sanatçı Gruda'nın Zincirlikuyu Mezarlığındaki Zincirlikuyu Camisi'nde kılınan cenaze namazına katıldı.

Namaz öncesine gazetecilere açıklamada bulunan Yıldırım, şöyle konuştu: 

aysen--gruda-siyasetcafe.jpg

"Tiyatro ve sinema sanatçısı, hepimizin 'domates güzeli' diye filmleriyle aklımızda yer etmiş tiyatro ve kültür-sanat dünyamıza büyük eserler kazandırmış bir sanatçı hakkın rahmetine kavuştu. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Sanat camiamıza başsağlığı diliyorum. Böyle insanlar kolay yetişmiyor, dolayısıyla ülkemiz ve sanat camiamız için büyük bir kayıptır. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Son görevimizi yapmak için buradayız."

binali-siyasetcafe-001.jpg

49004.jpg

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.