Azerbaycan’da kan donduran olay! Gelin bakire çıkmayınca…

Azerbaycan’da kan donduran olay! Gelin bakire çıkmayınca…

Azerbaycan'da kan donduran bir cinayetin ifadeleri ortaya çıktı. Düğünden sonra eşini bıçaklayarak öldüren damat, ifadesinde gelinin bakire olmadığını iddia etti.

Azerbaycan’da kan donduran olay…

17 Mart 2016 tarihinde Sevda Bunyadova ile evlenen Sadık Salimov 1999 doğumlu eşini bıçaklayarak öldürmüştü. Kasten cinayetle suçlanan Sadik Salimov'un (1985 doğumlu) ceza davası tamamlandı. Katil kocanın soğukkanlılıkla anlattığı ifadeleri kan donduracak kadar dehşet vericiydi.

 

Eşini bıçaklayarak öldüren Sadık Salimov adlı şahısın dehşetli olay ile ilgili verdiği ifadeler kan dondurdu.

Sadik Salimov’un daha önce hırsızlık suçundan tutuklandığı ve 2019 yılı Mayıs ayında serbest kaldığı belirtildi.

Eşini düğün sonrası bıçaklayarak öldüren Salimov olayı şöyle anlattı:

“2016 yılının başlarında kız kardeşim Güzel aracılığı ile Caychay’da yaşayan Sevda Rahimova ile tanıştım. Sevda’yla bir birimizi sevdik, anlaştık ve evlenmeye karar verdik. Sevda’yı akrabalarım ile tanıştırdık ve nişanlı olduğumuzu söyledim.”

 

Sadık Salimov sevda’nın kendisini tanıtmasını da şöyle anlattı:

“Sevda’nın anlattığına göre daha önce Rusyada’da yaşamış. Hiçbir erkekle yakın ilişkisi olmadığını söyledi. Sevda 25 Şubat günü bana geldi. Babasının evinden kaçmıştı.Beraber kaçtık. Annem bizi Ujar’a götürdü. Daha sonra Sevda’nın babası ve diğer akrabaları da bizim olduğumuz yere geldi. Sevda babasına kendi rızası ile geldiğini söyledi.”

Sadık Salimov daha sonra evlenmeye karar verdiklerini belirterek 17 Mart 2016 tarihi için karar aldıklarını anlattı.

Bakire olmadığını öğrendim

 

“ 17 Mart 2016’da Sevda ile Ujar’da evlendik. Düğünden sonra Ujar’daki evimize geldik. Gece sevda’nın bakire olmadığını anladım. Bunu Sevda’ya sordum. O; ilk önce hatırlamadığını söyledi. Sonra çeşitli bahaneler ile olayı atlatmaya çalıştı ve benden kendisini affetmemi istedi”

“ Bana zamanında söylemediği için pişman olduğunu ve tekrar onu affetmemi istedi. Ama Sevda’nın beni aldattığı fikri ve benden önce başka bir erkekle olan ilişkisini kabullenemedim. Bunları benden gizlemişti. Karım olacaktı ama bana yalan söylemişti.”

Bu ihaneti sorgulamaya başladım

 

Salimov, kendisinin bu ihaneti kabullenemediği ve gurur kırıcı olduğunu anlatarak;

” Olanlara çok kızmıştım ve Sevda’yı öldürmeye karar verdim” diyerek işlediği cinayeti soğukkanlılıkla anlatmaya başladı:

“ Yatak odasından çıktım ve mutfağa gittim. Mutfak’tan bıçağı aldım, kemerine sıkıştırdım ve Sevda’nın olduğu yatak odasına geri döndüm. Sinirden ağlamaya başladım, Sevda bana kızmaya başladı. Olayı büyüttüğümü söyledi. Sonra bıçağı Sevda’nın göğsüne doğru salladım, Sevda kendini korumak için ellerini kaldırınca bıçak kolunu kesti. Sevda bağırmaya başlayınca geri çekildim, Sevda bana doğru yardım isteyerek uzandı elimdeki bıçak saplandı ve yere düştü. Bıçağın üstüne düşmüştü.

Sevda’nın düştüğünü görünce odadan çıktım, evden ayrıldım. Arkadaşım İsmail’in evine gittim, Ona Sevda’yı bıçakla vurduğumu söyledim. İsmail’den beni arabasıyla Emniyet Müdürlüğüne götürmesini istedim. İsmail’in arabasıyla Ucar İlçesi Emniyet Müdürlüğü’ne gittik. Orada polislere olayı anlattım.”

 

**

Sadık Salimov yargılandığı mahkemece 14 yıl hapse mahkum oldu. Daha sonra temyize başvuran Salimov’un cezası 10 yıl 6 aya düşürüldü.

 

Siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.