Bahçeli düğmeye bastı: FETÖ’nün siyasi ayağı temizlenmeli! AKP’den jet yanıt

Bahçeli düğmeye bastı: FETÖ’nün siyasi ayağı temizlenmeli! AKP’den jet yanıt

Adalet ve Kalkınma Partisi Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısının ardından basın mensuplarına gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Sözcüsü Çelik, Merkez Yürütme Kurulu toplantısının ardından açıklamalar yaptı ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

MYK toplantısının ardından konuşan Ömer Çelik, Suriye’ye yapılacak operasyona, yerel seçimlere, FETÖ ile mücadeleye ve Devlet Bahçeli'nin 'FETÖ'nün siyasi ayağına dokunulmadı' sözlerine ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

Fırat’ın doğusuna yapılacak operasyonu ve ABD’nin bölgeden çekilmesini görüşmek üzere Rusya’ya bir heyetin gideceğini söyleyen Ak Parti Sözcüsü Çelik, Mevlüt Çavuşoğlu, İbrahim Kalın, Hulusi Akar ve Hakan Fidan’dan oluşan bir ekibin Cumartesi Rusya’da önemli bir görüşme gerçekleştireceğini açıkladı.

15 Temmuz hain darbe girişiminde bulunan FETÖ ile mücadelede en büyük desteğin Milliyetçi Hareket Partisi’nden geldiğini söyleyen Çelik, Bahçeli ve Milliyetçi Hareket Partisi camiasının milli iradenin yanında durduğunu, FETÖ terör örgütünün yenilgiye uğratılmasında aktif rol oynadıklarını ifade etti.

Halk Tv'de Çağlar Cilara depremi: KOVULDU

AKP ile MHP arasında görüş birliği ve davranış birliğinin olduğunu ifade eden Ömer Çelik, “Siyaset dahil olmak üzere bütün alanlarda FETÖ'nün kendi hiyerarşisi içinde tanımladığı bütün mekanizmaların ortaya çıkması bakımından tam bir mutabakat, görüş ve tutum birliği vardır. Bu mücadele Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güçlü bir şekilde yürütülmektedir. Bahsedilen Yurtta Sulh Konseyi, darbe gerçekleşseydi ülkeyi yönetecek konsey olarak tanımlanıyor. Bunu ortaya çıkarmak en önemli meselemizdir. Hangi alan olursa olsun, siyaset, ekonomi, eğitim, emniyet hangi haber olursa olsun, güçlü irade ayakta tutulmaktadır” dedi.

PİAR'dan flaş anket: Ankara ve İstanbul'da farklı sonuçlar

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugünkü açıklamasında FETÖ terör örgütünün siyasi ayağının üzerine gidilmesi gerektiğini açıklamıştı.

FETÖ davalarında birçok kesimde tutuklamaların olduğunu belirten Bahçeli şu ifadeleri kullanmıştı:

FETÖ terör örgütü ile mücadelede 8 ayak var. Asker kesiminde önemli arındırmalar, tutuklamalar oldu, emniyette oldu, yargıda oldu, fakat sekizinci ayak olarak siyasetin sesi yok.

BAHÇELİ’NİN FETÖ RAHATSIZLIĞI

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, 15 Temmuz hain darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ terör örgütünün bugüne kadar siyasi ayağına dokunulmamasından duyduğu rahatsızlığı bugün tekrar dile getirdi. Bilindiği üzere FETÖ terör örgütü elebaşı Gülen ve terör örgütünün üst düzey elemanlarıyla poz verenler şimdilerde en yetkin görevlerde bulunuyor. Bahçeli’nin bugün yaptığı açıklamada bu konuyu dile getirmesinin ardından AK Parti’den ise yanıt geldi.

FOX TV ve Halk TV kapanabilir

AK PARTİ’DEN JET YANIT

Konu ile ilgili MYK toplantısının ardından konuşan parti sözcüsü Ömer Çelik, “Siyaset dahil olmak üzere bütün alanlarda FETÖ'nün kendi hiyerarşisi içinde tanımladığı bütün mekanizmaların ortaya çıkması bakımından tam bir mutabakat, görüş ve tutum birliği vardır” ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.