Bahçeli görüşmesinin ardından Akşener’den Erdoğan’a zeytin dalı! ‘KORKMA BİZ VARIZ’

Bahçeli görüşmesinin ardından Akşener’den Erdoğan’a zeytin dalı! ‘KORKMA BİZ VARIZ’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün Kırıkkale’de vatandaşlara seslendi ve çok özel açıklamalarda bulundu. Akşener, Erdoğan’a ise zeytin dalı uzattı. İşte haberin ayrıntıları;

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Kırıkkale’de yaptığı konuşmada destek verdi ve zeytin dalı uzattı. Kırıkkale'de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Akşener, partisinin il başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi.

Kırıkkale’de parti binasının açılışında yaptığı açıklamalardan bazılarını sosyal medya hesabından paylaşan Meral Akşener, çok dikkat çeken ifadeler kullandı ve Erdoğan’a destek çıktı.

İşte son seçim anketi! İYİ Parti ve CHP’ye büyük şok

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında yapılan kritik görüşme sonrasında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Akşener şu ifadeleri kullandı.

İşte Meral Akşener’in yaptığı o paylaşım;

Akşener, Erdoğan'ın niye kızdığını açıkladı

Bu ülkenin İstiklal marşı “Korkma” diye başlar. Şehrin girişine Erdoğan için kocaman bir afiş yapmışlar. "Boyun eğdiremeyeceksiniz, diz çöktüremeyeceksiniz, başaramayacaksınız" yazmışlar, eyvallah. Ama merak etme muhterem sen korksan biz müsaade etmeyiz. Korkma biz varız, korkma!

aksener-001.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.