Bahçeli hakkında paylaşım yapan İYİ Parti'li Torun'a saldırı

Bahçeli hakkında paylaşım yapan İYİ Parti'li Torun'a saldırı

İyi Parti Buca İlçe Başkanlığı'nın Facebook sayfasından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili skandal bir paylaşım yapılmıştı...

İYİ Parti Buca İlçe Başkanlığı'nın Facebook sayfasından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili yapılan paylaşım tepki toplamıştı.

Yapılan paylaşımda Bahçeli'nin partilileri selamladığı fotoğraf, “3 hafta sonra gelen ilk fotoğraf. Hayattaymış!” notuyla yayınlanmıştı. 

 

iyi-parti-siyasetcafe-001.png

 

İYİ Parti Genel Merkezi'nin talimatı üzerine İzmir İl Başkanlığı, Buca İlçe Başkanı Gamze Bilgen Torun'u görevden aldı. Paylaşımı yapan İYİ Parti Buca İlçe Sekreteri Cemile Başkaya da görevinden istifa etti.

 

ARACINA SALDIRDILAR
 
Görevden alınan Gamze Bilgen Torun'un, ilçe başkanlığı binasından çıktıktan sonra bindiği otomobiline taşlı ve sopalı saldırıda bulunuldu.

Olay dün akşam saatlerinde İYİ Parti Buca İlçe Başkanlığı önünde meydana geldi. Gamze Bilgen Torun'un binadan çıkıp bindiği otomobiline kimliği belirsiz kişilerce taşlı ve sopalı saldırıda bulunuldu. Saldırı sırasında aracın içinde olan Torun, yaralanmadı. Saldırgan grup olay sonrası kaçarken, Torun ise polise giderek şikayette bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

iyi-parti-saldiri-siyasetcafe.JPG

 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum