Bahçeli meydan okudu: Sonuna kadar beraberiz

Bahçeli meydan okudu: Sonuna kadar beraberiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. İşte Bahçeli’nin o açıklamaları;

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin grup toplantısında hedefinde CHP vardı. Bahçeli, 'CHP'ye Atatürkçülük sizin tek elinizde değil' diye seslendi.

Devlet Bahçeli, CHP'nin kutuplaşmasına karşın AK Parti ile birlik mesajı da verdi. Bahçeli, 'Partimiz 7 Ağustos ve 16 Nisan şuurunun gereği olarak AK Parti ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet etme sistemini 2019'da tam manası ile tesis etme maksadıyla sonuna kadar birlikte mücadelesini sürdürecektir' diye konuştu.

İşte Bahçeli’nin konu ile ilgili söylemleri;

Atatürk'e yönelik artan ilgiden ziyadesiyle mutluluk duyuyor, devamını temenni ediyorum. Atatürk'ün siyaset üstü kalması tek dileğimdir. Atatürk hiç kimsenin tekelinde değildir. Hele hele HDP PKK FETÖ'nün yörüngesine giren CHP'nin ne yüzü ne hakkı kalmıştır.

Atatürk hiç kimsenin siyaset dövüşünün, sivri dilinin konusu olmayacaktır. Atatürk'e alaka yükseliyormuş, ne var bunda? Olması gereken bu değil mi? Ne güzel işte bunu polemik malzemesi haline getirmek ahlaki mi? Yüzde 50+1 nelere kadirmiş, Atatürk konusu abartılıyormuş. Bazıları şaşkınlık geçiriyor, kelli felli kalem sahipleri hayretler içindeymiş. İpsiz sapsız değerlendirmeleri buruşturup atınız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'dir.

Atatürk tam bağımsızlıktır. Atatürk, Türk milliyetçisidir. Komünist, köksüz, feslisi fessizi kim varsa kıvranmaktadır. Varsın cehaletlerinin esiri olsunlar. Fazla söze yer ve gerek yoktur. Atatürk ortak kıvancımız, kurtuluşumuzun kutup başı olarak ebediyete kadar eserleri ile eşsiz mirasları ile varolacaktır. Manen yaşayacaktır.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum