Bahçeli teşkilatlara 'müdür' atadı!

Bahçeli teşkilatlara 'müdür' atadı!

Kulislerden gelen bilgilere göre MHP Lideri Devlet Bahçeli, Teşkilatlardan Sorumlu olan Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin'i bypass etti.

MHP’de Başkanlık Sistemi için gerekli olan Anayasa Değişikliği Referandumu için “evet”, “hayır” tartışmaları devam ederken, kulislere bomba gibi bir haber düştü. Siyasetcafe.com olarak kulislerden edindiğimiz bilgilere göre MHP Lideri Devlet Bahçeli, parti içerisindeki tüm atama ve görevlendirmeleri atadığı “müdür” üzerinden bizzat kendisi yapıyor.

 

Bahçeli’nin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’i görevinde bulunmasına rağmen, etkisizleştirdiği ve parti teşkilatlarının bütün iş ve işlemlerini atadığı “müdür” üzerinden gerçekleştirdiği Genel Merkez’de çalışan herkesin bildiği bir konu olduğu da MHP kulislerinde dillendiriliyor.

 

MHP tabanının çok büyük ekseriyetlere Referandumda “hayır” diyeceği konuşulurken Bahçeli’nin “MHP’de taban da yoktur, tavan da yoktur” açıklamasının yankıları sürüyor.

 

 

 

ATİLLA KAYA’NIN İSTİFASI MI ETKİLİ OLDU?

 

Kendisine en yakın isimlerden birisi olan Atilla Kaya’nın “hayır” diyeceği için istifasını sunmasının ardından Bahçeli’nin artık en yakınlarına bile güvenini kaybettiği ifade ediliyor.

 

Yaşanan bu gelişmelerin ardından MHP Lideri Bahçeli’nin parti tabanında yükselen “hayır” sesleri nedeniyle parti teşkilatlarında bir problem yaşanmaması için atadığı “müdür” üzerinden “tüm kontrolü” eline aldığı konuşuluyor.

 

Hakan Sönmez      siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum