MHP'de Şefkat Çetin depremi: İstifa ediyor!

MHP'de Şefkat Çetin depremi: İstifa ediyor!

MYK Listesine yazılmayarak Devlet Bahçeli’nin üstünü çizdiği Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin yayınladığı mesajında “Kopma” diyerek, MHP’den ayrılacağını ilan etti.

 

18 Mart Çanakkale zaferinin yıl dönümünde gerçekleşen MHP olağan büyük kurultayında MYK listesine yazılamayarak parti yönetiminden tasfiye edilen Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şevkat Çetin Twitter hesabından flaş bir paylaşım yaparak partiden istifa mesajını verdi.

Çetin verdiği mesajda; “Zayıf düştük” diyerek, “Kızgınlık+Kırgınlık++Soğuma+Kırılma=Kopma” diyerek MHP’den de istifa edeceğinin sinyalini verdi.

Bahçeli teşkilatlara 'müdür' atadı!

 

BAHÇELİ DAHA ÖNCE İSTİFASINI İSTEMİŞTİ

Daha önce yazdığımız “Bahçeli Teşkilatlara müdür atadı” haberiyle gündeme gelen Bahçeli-Çetin arasındaki soğukluk, geçtiğimiz kurban bayramı öncesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Şefkat Çetin’in istifasını istediği haberiyle iyice ortaya çıkmıştı.

FLAŞ HABER… MHP’de çadır karıştı! Bahçeli, Şefkat Çetin’e kapıyı gösterdi

MHP Kulislerinden gelen bu haberi yine siyasetcafe.com olarak okuyucularımızla paylaşmıştık. Haberimizdeki bilgi çok net olmasına rağmen taraflardan hiçbir yalanlama da gelmemişti.

 

 

ÇETİN’DEN “KOPMA” MESAJI

MHP’nin bu gün gerçekleşen kurultay’ında Devlet Bahçeli’nin Şefkat Çetin’i MYK listesine yazmayarak üstünü çizmesi parti içerisinde yaşanan ayrışmaların son noktası olarak nitelendiriliyor.

Şefkat Çetin halen MHP.nin Ankara Milletvekili, ancak sayfasından paylaştığı “Kopma” mesajının ardından MHP’den ve milletvekilliğinden istifa edip etmeyeceğini veya nasıl bir yol haritası çizeceği belirsizliğini koruyor.

 

İŞTE ŞEFKAT ÇETİN’İN İSTİFA SİNYALİ VERDİĞİ MESAJ

 

cetinistifa1.png

cetinistifa2.png

Hakan Sönmez  Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum