Bahçeli'den flaş saldırı açıklaması Kılıçdaroğlu'nun bize teşekkür etmesi lazım

Bahçeli'den flaş saldırı açıklaması Kılıçdaroğlu'nun bize teşekkür etmesi lazım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da saldırıya uğrayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un ev sahipliğinde TBMM Şeref Salonu'nda düzenlenen 23 Nisan resepsiyonuna katıldı.

Burada gazetecilerle sohbet eden Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun saldırıya uğraması ile ilgili olarak; 'Kılıçdaroğlu'nun olayı kendisi açısından da incelemesinde yarar var. Meclis'te birçok konuşmacı üzüntülerini ifade ettiler ama MHP'nin Meclisteki konuşmacısı hiçbir üzüntü belirtmedi. Gidip 'geçmiş olsun' diye yerine kadar ziyaret etmedi. Bunun ne anlama geldiğini Kemal Kılıçdaroğlu'nun düşünmesi lazım." dedi.

'KILIÇDAROĞLU'NUN TEŞEKKÜR ETMESİ LAZIM'

Bir gazetecinin, "Siz neden geçmiş olsun demediniz?" sorusu üzerine Bahçeli, şunları kaydetti:

"Çünkü kendisini o meydanda koruyan, etrafındaki hiçbir CHP'linin olmadığı, hiçbir milletvekilinin bulunmadığı yerde yanında bulunan kişi (MHP Genel Başkan Yardımcısı) Mevlüt Karakaya'dır. En azından ona bir teşekkür etmesi lazım. Evdeki sandalyenin birisinde kendisi oturuyordu, birisinde de Mevlüt Karakaya oturuyordu.

Nerede büyükşehir belediye başkanı? Nerede oradaki diğer grup temsilcileri? Tek bir Murat Emir (CHP Ankara Milletvekili) isminde bir kişi var. Bana göre en sadık adam o. Kemal Kılıçdaroğlu'nu yalnız bırakmayan tek kişi o. Bunları düşünmesi lazım. Sağa sola çatmamaları için bunları düşünmeleri lazım. Biz herhangi bir şekilde memnuniyet hissetmedik. Şimdi memnuniyet hissetmeyen birisinin gidip de geçmiş olsun demesinin ne anlamı var?"

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.