Mansur Yavaş kaçtı mı? 'Toz toprak kalktı'  

Mansur Yavaş kaçtı mı? 'Toz toprak kalktı'  

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisi hakkında Kılıçdaroğlu'nun katıldığı şehit cenazesindeki olaylar sırasında "Kaçıp gitti" iddiasına cevap geldi.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırıya yönelik protesto siyasetin bir numaralı gündemi haline geldi.

MANSUR YAVAŞ OLAY SIRASINDA KAÇTI MI?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı o gün Kılıçdaroğlu'nun yanından kaçtığını iddia ederek bunun araştırılmasını istemişti. 

"TOZ TOPRAK KALKTI"

Konuyla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan CHP'li Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Kemal Bey ile o anda ayrılmamızın sebebi, onu arabanın arkasına koydular. Cenazeyle beraber oraya götürdüler. Benim etrafımda da Çubuklular vardı. Biz geçemedik. Daha sonra beni fark ettiklerinde biz geçtik ama aramızda 40-50 metre mesafe oldu. Toz toprak kalktı. Sol taraf boştu. Yani sağ taraftan götüreceklerine soldan götürse vatandaşa daha uzak olurdu diye düşünüyorum" dedi.

NE OLMUŞTU?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, Kemal Kılıçdaroğlu'nu saldırı sırasında olay mahalinde bırakıp ayrılmasını hatırlatan MHP Gebel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı’nın olay mahallinden Genel Başkanı’nı bırakıp kaçması titizlikle araştırılmalı, olayların içinde parmağının olup olmadığı analiz edilmelidir" ifadelerini kullanmıştı. 

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.