Bahçeli’den Yavaş’a: Aklanmadan paklanmadan ‘benim belediye başkanım’ demem

Bahçeli’den Yavaş’a: Aklanmadan paklanmadan ‘benim belediye başkanım’ demem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul seçim sonuçları değerlendirmesine Ankara Belediye sonuçlarına dair soru üzerine Mansur Yavaş hakkında “Mazbatayı almıştır. Ancak toplumsal vicdanda beraat etmemiştir” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir çok büyükşehirlerde olduğu gibi PKK'nın siyasi uzantısı HDP tarafından tam desteklenen CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında da açıklamalarda bulundu.

CHP-İYİ PARTİ’NİN YANISIRA HDP+FETÖ+PKK DESTEĞİ

CHP-İYİ Parti’nin yanı sıra HDP’nin tam desteği ile seçimlere 10 gün kala FETÖ sözcülerinin çağrıları ve seçime üç gün kala PKK elebaşı Murat Karayılan’ın PKK sempatizanlarına olan çağrılarla AK Parti ve MHP adayının rakibine oy verilmesi istenmişti.

Bu bilgiler doğrultusunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli çok ittifaklı yada işbirliği ile Ankara’da Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş hakkında, "Ama 'benim belediye başkanım' diyemem" diyerek ağır bir şekilde eleştirdi.

'BENİM BELEDİYE BAŞKANIM' DİYEMEM

Bahçeli, Mansur Yavaş hakkında, "Mazbatayı almıştır. Ancak toplumsal vicdanda beraat etmemiştir. Ankara'nın yeni başkanına yaklaşımım aklanmadan paklanmadan mazbatayı almış bir belediye başkanı olarak görürüz ama 'benim belediye başkanım' diyemem" dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.