Bakan Albayrak'tan flaş Erdoğan paylaşımı

Bakan Albayrak'tan flaş Erdoğan paylaşımı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, gece yarısı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili flaş bir paylaşımda bulundu. İşte ayrıntılar;

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı aynı zamanda Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum günü sebebiyle sosyal medya hesabından bir video paylaştı.

Albayrak paylaşımında, "Doğmak… Kendini yeniden bulmak üzere yola koyulan bir milletin, kaderinde var olmaktır… #İyikiDoğdunBaşkomutanım" ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü münasebeti ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak sosyal medya hesabından "iyi ki doğdun başkomutan" hashtagi ile doğum günü mesajı yayınladı.

Bakan Albayrak mesajında, "Doğmak... Kendini yeniden bulmak üzere yola koyulan bir milletin, kaderinde var olmaktır..." ifadelerini kullandı. Bakan Albayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan için hazırlanmış özel bir videoya da paylaşımında yer verdi.

Öte yandan Ak Partili birçok milletvekili ve bakanda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum gününü sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla kutladı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.