Bakan Selçuk, algı yaratmaya çalışan Berna Laçin'i rezil etti!

Bakan Selçuk, algı yaratmaya çalışan Berna Laçin'i rezil etti!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 1 Haziran'da yeniden açılacak olan kreş ve gündüz bakım evleri ile ilgili paylaşım yapan Berna Laçin'i rezil etti.

Dün gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrasında koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan kreş ve gündüz bakım evlerinin 1 Haziran'dan itibaren hizmete gireceği açıklandı.

Oyuncu Berna Laçin, bu kararı eleştirmek için "Alın size yeni nesil soru örneği: 1 Haziran sonrası kreşler açılacak ama 18 yaş altına 5 gün sokağa çıkma yasağı uygulanacaktır. Bu durumda kreşlere gidenler kaç yaşındadır?" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Ancak Laçin'in yaratmaya çalıştığı algı kısa sürdü. Oyuncuya sosyal medya hesabından cevap veren  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Bunun düşünülmediğini zannedecek yaşta olmadıkları kesin" cevabını verdi.

 

berna-siyasetcafe.png

 

Yayımlanan genelgeye göre: Daha önce yayımlanan genelge ile sokağa çıkma kısıtlaması tabi olan çocuklar ve gençlerin ihtiyaca göre bakıcı, aile büyüklerine, kreş veya gündüz bakım evlerine gidebilecek, veli/vasilerinin nezaretinde yolculuk yapabilecek.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum