Bakan Soylu: Kılıçdaroğlu adam ol..

Bakan Soylu: Kılıçdaroğlu adam ol..

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında çok konuşulacak ağır laflar etti. İşte haberin ayrıntıları;

Bakan Süleyman Soylu, Aydın’da katıldığı açılış töreninden birbirinden önemli konularda açıklama yaparken hedef tahtasına CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu koydu.

Süleyman Soylu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu “Ya siyasetin canına yanayım. Bir kere adam olun, bir kere ‘ben hata yaptım özür dilerim’ de” sözleriyle eleştirdi.

Suriye’de yaşanan gerilimler üzerinden CHP ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Bakan Süleyman Soylu, şu açıklamalarda bulundu:

CHP'li vekilden flaş Soylu iddiası! Erdoğan'ın yerinde gözü var

CHP’Lİ KARDEŞLERİM ‘İÇİNİZDE FİTNE TOHUMU VAR’

“DEAŞ’ın patronu kimmiş, Amerika. Hiç kıvırmasın. Şimdi Amerika’da bir çadır mahkemesinde bir hainin ifadesi alınıyor. Ana muhalefet partisinin bu konuda hiç sesi çıkmıyor. Ey CHP’li kardeşlerim. İçinizde bir fitne tohumu var. Ne olur onu oradan uzaklaştırın. 15 Temmuz gecesi söylediklerimin arkasındayım. Biz bu memleketinin bu acıları bir daha yaşamasını istemiyoruz. Rahmetli Adnan Menderes’e yapılanların Recep Tayyip Erdoğan’a yapılmasını istemiyoruz. Çıkıp, bu ülkenin Cumhurbaşkanı’na ‘Bankada parası var’ dedi. Şerefliysen ya ispat et, ya da istifa et. Belgelerin hepsi fos çıktı. Geçen Salı ‘Kıyameti koparacak açıklama yapacağım’ dedi, fos çıktı. Onlar bunlarla uğraşırken, şu an Türkiye kar kış demeden terörle mücadele ediyor. Şu an hepimiz Allah şahit orada olmak istiyoruz. Biz bugüne kadar bu coğrafyada kimseyi yalnız bırakmadık. Geçen hafta Cumhurbaşkanımızla birlikte Batı Trakya’daydık. Mazlumiyetleri yüzlerindeydi ancak onurlu ve başları dik idi. Bu yüzden biz dik durmak zorundayız. Ey CHP’li kardeşlerim, içinizdekileri temizleyin ki, siyaset güçlensin. Ya siyasetin canına yanayım. Bir kere adam olun, bir kere ‘ben hata yaptım özür dilerim’ de. Çamur atmadıkları kimse kalmadı. 15 yıldır Cumhurbaşkanı Erdoğan’a atıyorlar ama bu millet O’nu ayakta tutuyor. Yapanın yanına kar kalmamalı, hep birlikte üzerine gitmeliyiz. Battal boy yolsuzluk yapıp, yanınıza kar kalmamalı. Ne oldu adalet yürüyüşünüze? Onlar kendi işlerini yapacaklar, biz milletimizle birlikte kendi istikametimizde yürüyeceğiz.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.