CHP'li vekilden flaş Soylu iddiası! Erdoğan'ın yerinde gözü var

CHP'li vekilden flaş Soylu iddiası! Erdoğan'ın yerinde gözü var

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Adalet ve Kalkınma Partisi’nin başına geçmek için uğraştığı iddia edildi. İşte flaş iddiayı ortaya atan CHP'li vekil ve açıklamalarının yer aldığı haber;

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Eren Erdem uzun süredir gündemde yer alan Erdoğan-Soylu krizine ilişkin çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Eren Erdem, Bakan Süleyman Soylu'nun AKP'nin başına geçmek için riskli işlere girdiğini ve CHP'li belediyelere yönelik operasyonunda bunun bir parçası olduğunu ileri sürdü.

Eren Erdem, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da bu durumdan haberi olduğunu ve Soylu'nun oğlunun aracının polis tarafından çevrilerek 'uyarıldığını' iddia etti.

Soylu'dan şok darbe açıklaması: "O sümsük bu işi yapamaz!"

Milletvekili Erdem, Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Sen bittin' diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun AKP Genel Başkanı olma hayali olduğunu söyledi. Erdem, CHP'li Ataşehir Belediyesi'ne yönelik operasyonun da Soylu'nun AKP tabanına mesaj vermek ve infial yaratmak için atılmış tehlikeli bir adım olduğunu savundu.

Soylu'dan açıklama: Darbeyi FETÖ yapmadı

Cumhuriyet'in aktardığına göre, Halk TV'de Fatih Ertürk'ün programında Soylu'ya ilişkin çarpıcı iddialar ortaya atan Eren Erdem Soylu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a darbe girişimi içinde olduğunu iddia etti.

BEN AK PARTİ’NİN İKİNCİ ADAMIYIM

Süleyman Soylu'nun Avrupa'da bir toplantıda 'AK Parti'de bana sormadan hiçbir şey yapılamaz ben artık AK Parti'nin ikinci adamıyım dediğini' havuz medyasının patronlarından birinin de 'Bir Erdoğan gider bir Süleyman gelir' dediğini iddia eden Erdem, Erdoğan'ın durumun farkında olduğunu belirtti.

Mahallede kavga var! Soylu neden hedefte? - Hakan SÖNMEZ

KORUMALARI POLİSE SİLAH ÇEKTİ

Süleyman Soylu'nun oğlunun kısa bir süre önce İstanbul Ataköy'de aracının polisler tarafından çevrildiğini, Soylu'nun oğlunun korumaları ile polislerin karşılıklı silah çektiklerini iddia eden Eren Erdem, Soylu'nun Emniyet Müdürü'nü aradığını ancak Emniyet Müdürü'nün telefona çıkmadığını öne sürerek, 'Erdoğan durumun farkında bu da sanırım Erdoğan'ın Soylu'ya cevabı' yorumunda bulundu.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.