Bakan Soylu: Köfteci Yusuf'a çökmeye çalışıyorlar

Bakan Soylu: Köfteci Yusuf'a çökmeye çalışıyorlar

Dün gece TRT Haber ekranlarında gazetecilerin sorusunu yanıtlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Köfteci Yusuf'a çökmeye çalışıyorlardı, operasyon başlattım dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı TRT Haber yayınında Sedat Peker'in videolarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede İçişleri bakanlığı döneminde yapılan 'mafya operasyonları'nı da anlattı.  

“Organize suç örgütleri gayri nizami harbin aparatıdır” diyen Soylu, şu ifadeleri kullandı: “Coğrafyamızdaki ve dünyadaki en büyük mafyaları Türkiye'nin üzerine saldılar. Kılıçdaroğlu eğer FETÖ'cülerin ağzına bakmaz da devletin bilgilerine müracaat ederse bu bilgileri veririm. Balkanların en büyük mafyası Türkiye'deydi, yakaladık.

Dava dilekçelerinde ifade ettim bir takım muamma işler var. Savcı beni çağıracak. Biz namusumuzu bu işte kazanmadık. İftiraların yalanların, birtakım operasyonları karşısında kalabilirsiniz. Allah iftiradan korusun. Tekrar söylüyorum hayatımda en nefret ettiğim mafya tipi yapılanmalardır. Bunları silip süpürmek bizim namusumuzdur. Bursa'da Köfteci Yusuf'a çökmeye çalışıyorlar. Operasyonu başlattım, hepsi var. İstanbul'un başlangıcını bilmiyorum ama operasyona çeviren benim.”

 

Daha önce hileli gıda sattığı için  bakanlık raporlarında adı geçen Köfteci Yusuf, ürünlerinde domuz eti kullandığı iddiaları ile de gündeme gelmişti. Köfteci Yusuf bu iddialardan sonra açıklama yapmıştı.

İçişleri Bakanı Soylu'nun mafya operasyonlarını anlatması ile tekrar gündeme gelen Köfteci Yusuf sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.