Bakan Varank'tan Korona tatilinde olan öğrencilere TÜBİTAK müjdesi

Bakan Varank'tan Korona tatilinde olan öğrencilere TÜBİTAK müjdesi

Bakan Varank'tan Korona tatilinde olan öğrencilere TÜBİTAK müjdesi geldi, öğrencilere bilimsel dergilere ücretsiz erişim sağlayabilecek.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, korona virüs tedbirleri kapsamında evde vakit geçirecek çocuklar için TÜBİTAK ( Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu) dergilerinin tamamını ücretsiz erişime açtıklarını Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Bakan Varank, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Korona virüs tehlikesine karşı tedbirlerimizi almalı kalabalıklardan uzak durmalıyız. Bu vesileyle evde vakit geçirecek başta çocuklarımız için TÜBİTAK dergilerinin tamamını ücretsiz erişime açtık" dedi.

 

varank-twitter.jpg

 

Bakan Varank’ın bu açıklamasının ardından çocukların yoğun ilgisinden dolayı TÜBİTAK sitesi çökse de yine Twitter üzerinden yaptığı bir açıklama ile Varank bu durumun en kısa zamanda düzeltileceği müjdesini verdi.

 

varank-corona.jpg

Türkiye’nin corona virüsü ile mücadelesi devam ediyor

10 Mart günü çıkan ilk vaka ile birlikte Türkiye corona virüsü ile mücadelesini daha da güçlendirmiş durumda. 16 Mart itibariyle enfekte olan vatandaş sayısı 18. Hem bireysel hem de toplumsal olarak alınan önlemlerle herkes kendini virüsten korumak için çaba gösteriyor. Okulların tatil edilmesi, maçların seyircisiz oynanması, duruşmaların ertelenmesi de alınan önlemler arasında yer alıyor.

 

Siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.