Bakın Daenerys ve Jon Snow’un kızı olsa nasıl görünürmüş?

Bakın Daenerys ve Jon Snow’un kızı olsa nasıl görünürmüş?

GOT hayranlarından biri “Daenerys ve Jon Snow’un kızı olsa nasıl görünürdü?” sorusuna bir görselle yanıt verdi, sosyal medya yıkıldı.

Game of Thrones’un son sezonu hayranlar açısından epey tartışmalı şekilde sonlanmıştı. Sezondaki gelişmeler, izleyicilerin aklındaki tüm soruların yanıtlanmadığı yorumlarına neden olmuş ve izleyiciler “büyük hayal kırıklığı” olarak nitelendirmişti.

Gerçekten de 8. sezonda olayları öyle hızlı bağlandı ki tüm soruların açıklanması için zaman kalmadı. Bu sorulardan en çok merak edileni de Dany’nin 8. sezonda Jon’un çocuğunu karnında taşıyıp taşımadığıydı.

Ancak final bölümünü bekleyen hayranların tartışmalarına ve spekülasyonlarına rağmen, dizide bu soru yanıtsız kaldı.

Anlaşılan o ki son bölümün üzerinden bir sene geçmesine rağmen çiftin çocuk sahibi olması fikri, hala hayranların hayallerini süslüyor gibi zira dizinin hayranlarından biri, “Daenerys ve Jon Snow’un kızı olsa nasıl görünürdü?” sorusuna bir görselle yanıt verdi.

 

targeryen.jpg

Malevolentplatypus isimli Reddit kullanıcısı, popüler FaceApp programını kullanarak, karakterleri canlandıran Emilia Clarke ve Kit Harington'ın yüz hatlarını birleştirdi.

Kullanıcılar, Jon Snow’un annesinin ismini alan Lyana Stark’ı en az Dany ve Jon kadar çekici buldu.

Kullanıcılardan biri Lyana için “Kuzey’i yakacak” yorumunu yaparken bir diğer kullanıcı ise, “Gördüğüm en güzel kadın” diye yazdı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.