Başkan noktayı koydu! Turistlerle ilişkiye girebilirsiniz

Başkan noktayı koydu! Turistlerle ilişkiye girebilirsiniz

Devlet Başkanı noktayı koydu! Turistlerle ilişkiye girebilirsiniz!

Rusya'nın 2018 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapmasıyla birlikte ülkede ilginç söylemler ortaya atıldı. Söylemin konusu ise Rus kadınlarının Dünya Kupası'na gelenlerle birlikte olup olmayacakları üzerine. Tartışmaya öncülük eden isim ise 70 yaşındaki Komünist Parti üyesi Tamara Pletnyova. Aile komitesi üyesi olan siyasetçi, Rus kadınlarının yabancılardan hamile kalabileceğinden korktuğunu dile getirdi.

 

"OLİMPİYAT ÇOCUKLARI" OLAYI AKILLARA GELDİ
70 yaşındaki siyasetçinin böyle bir söylemi ortaya atması akıllara  1980 Moskova Olimpiyatları esnasında yaşanan "Olimpiyat Çocukları" olayını akıllara getirdi. 28 yıl önce Olimpiyatlar için ülkeye gelen sporcuların Rus kadınlarla ilişkiye girmesi sonucu doğan çocuklar ülke genelinde ayrıma maruz kalmıştı.

 

''KENDİLERİ BİLİR''

siyaset-cafe-.png
Ülkede bazı kesimler ortaya atılan söylemleri desteklerken Putin'in sözcüsü Dimitri Peskov konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Rus kadınlarının kendilerini bağlayan bir iş, istediklerini yapabilirler. Çünkü onlar dünyanın en iyi kadınları" sözlerine yer verdi.

 

YILDIZ FUTBOLCUNUN EŞİ DE KONUŞTU

siyaset-cafe-001.png


Konuya dair sunucu Yelena Kangha, 1980'de dünyaya gelen melez çocuklar hakkındaki konuşulanların ahlaksızca olduğunu dile getirdi. Sunucu Yelena Kangha ile birlikte yasağa karşı koyan isimlerden biri de Chelsea'nin eski yıldızı Yuri Zhirkova'un eşi Inna Zhirkov oldu. Inna, Rus kadınlarının 'düzgün' kadınlar olduğunu ve Rus erkeklerinden başkasına bakmayacaklarını söyledi.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.