Bergüzar Korel'in kız kardeşi Zeynep Korel evlere temizliğe gidiyor!

Bergüzar Korel'in kız kardeşi Zeynep Korel evlere temizliğe gidiyor!

Oyuncu Bergüzar Korel'in Chicago'da yaşayan kız kardeşi Zeynep Korel, evlere temizliğe gidiyor.

2005 yılında hayatını kaybeden oyuncu Tanju Korel ve Hülya Darcan çiftinin kızları Zeynep Korel, Amerika'da günlüğü 400 TL'ye temizlikçilik yapmaya başladı.

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programının özel haberine göre; Ünlü oyuncu Bergüzar Korel'in kız kardeşi Zeynep Korel, Chicago'ya taşınarak burada hayatına sıfırdan başladı.

 

berguzakorel-siyasetcafe777.jpg

 

Boğaziçi Üniversitesi Turizm Otelcilik mezunu olan Korel, Teksas'taki Rice Üniversitesi'nde Tasarım bölümünü bitirdi ve birçok şirkette yöneticilik yaptı. İki kitap yazan Zeynep, şimdilerde temizlik işçisi oldu.

 

berguzakorel-siyasetcafe.jpg

 

Oturduğu sitede günlüğü 400 liraya evlere temizliğe giden Zeynep, arta kalan vaktinde de saati 70 liraya köpek gezdiriyor.

Yeni hayatıyla ilgili konuşan Zeynep Korel, şunları söyledi:

"Amerika'da evlere temizliğe gidiyorum. Şuanda gündelikçilik yapıyorum. Bunun daha aşağısı yok. 'Ailenin imkanları olmasına rağmen sen nasıl bunu yapıyorsun?' diyenler çok. Hiçbir şey ayıp değil. Çalışmak hiç ayıp değil.

Babam hayatta olsaydı bana 'Temizlik yapma sana küçük bir şirket kuralım' derdi. Ben babamı çok erken kaybettim. Ben küçük anneydim. Benim bir ergenliğim ve yapmam gereken çocukça şeylerim olmadı. Çok küçükken çalışmaya başladım. Ben büyürken kimse bana 'Aferin kızım' demedi.

Anneler babalar evlatlarınıza yaptığı şeyler için alkış tutun. Lütfen şiddetten uzak durun. Her anne baba iyidir ama her anne baba hata yapar. Rahmetli babamın söylediği gibi yüreğimin götürdüğü yere gidiyorum."

 

ANNESİ VE KIZ KARDEŞİNİN İMKANLARINI REDDETTİ

 

Temizlik takıntısı olan Zeynep Korel, kız kardeşi Bergüzar Korel ve annesinin sunduğu imkanlara rağmen yurt dışındaki yaşantıyı tercih etti.

 

berguzakorel-siyasetcafe7.jpg

 

İşlerini ilerletmeye çalışan Korel, kendisine bir temizlik şirketi kurmaya hazırlanıyor.

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.