Bernie Sanders'dan ilginç seçim vaadi

Bernie Sanders'dan ilginç seçim vaadi

Seçim vaadinin böylesi görülmedi; kazanırsam UFO'la ilgili açıklama yapacağım

ABD'de 2020'de yapılacak başkanlık seçimlerinde aday olan Vermont Senatörü Bernie Sanders, seçilmesi durumunda UFO'larla ilgili her türlü bilgiyi kamuoyuyla paylaşacağını duyurdu.

ABD 2020 yılında yapılacak olan başkanlık seçimlerine hazırlanıyor. Hazırlıklar devam ederken de birbirinden ilginç seçim vaatlerine tanık oluyor Amerika Halkı. Şu ana kadar kamuoyu ile paylaşılan en ilginç seçim vaadi Vermont Senatörü Bernie Sanders’tan geldi. Sanders seçilmesi halinde UFO’larla ilgili her türlü bilgiyi kamuoyu ile paylaşacağını açıkladı.

Ünlü Amerikan medya kuruluşu Fox News’ün haberine göre, Amerika’da yayınlanan bir canlı yayına misafir olarak giden Bernie Sanders, karısının, bir senatör olarak UFO'larla ilgili ne kadar bilgi sahibi olabileceğini sorduğunu, kendisinin de ona başkan seçilirse uzaylılarla ilgili devletin elindeki tüm bilgileri kamuoyuyla paylaşma sözünü verdiğini anlattı.

Geride bıraktığımız Mayıs ayında New York Times’da yayınlanan bir haberde, Amerikan Donanması’nda çalışan bazı pilotlar 2014 ve 2015 yıllarında Amerika’nın doğu kıyılarında bir takım tanımlanamayan cisimler gördüklerini belirtmişlerdi.

ABD Savunma Bakanlığı Haziran ayında Senato İstihbarat Kurulu Başkan Yardımcısı Virgiana Senatörü Mark Warner'a konuyla ilgili brifing vermiş, ancak konunun dünya dışı varlıklardan ziyade güvenlik meselesi boyutunda ele alındığını söylemişti.

Haziran ayında ABC’de yayınlanan bir programda ise ABD Başkanı Donald Trump’a bu konu ile soru sorulduğunda Trump, kendisine kısa bir bilgilendirme notu geldiğini ama UFO’lara inanmadığını söylemişti.

SETI ( Dünya Dışı Akıllı Yaşam Araştırma Enstitüsü) den gökbilimci Seth Shostak da uçan cisimlerle ilgili olarak, radar sistemlerinde yapılan her türlü iyileştirmenin ardından görülen bazı teknik sorunların, buna yol açabileceğini söylemişti.

Sanders’dan önce Amerika Birleşik Devletleri’nda başkanlık yarışmalarının yaşandığı 2016 yılında adaylardan biri olan Hilary Clinton da New Hampshire'de yayın yapan The Conway Daily Sun gazetesine verdiği röportajda, belki de uzaylıların dünyayı defalarca ziyaret etmiş olabileceğini söylemiş ve UFO meselesinin özünü öğreneceğini belirtmişti.

Siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.