Beşiktaş taraftarına skandal sözler!

Beşiktaş taraftarına skandal sözler!

Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ın hedefi tarih yazmak.. Bu turnuvada takımına sahip çıkan ve en iyi şekilde destekleyen Beşiktaş taraftarına, Bayern Münih’ten şok sözler. İşte haberin ayrıntıları;

Teknik direktör Şenol Güneş ile tarih yazmaya devam eden Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde Alman devi Bayern Münih ile karşılaşacak.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih eşleşmesi sportif alanın dışında da tartışmalara neden oldu. Alman kulübünün taraftarlarına yönelik duyurusu bunun son örneği oldu.

Beşiktaş, geçen yıl Lyon maçından gelen ceza ihtimali nedeniyle bu maça taraftar götürmeyeceğini açıkladı. Buraya kadar her şey normal gidiyorken Bayern Münih taraftarlarına yönelik bir duyuru yaparak ortalığı karıştırdı. Alman devi 20 Şubat Salı günü Allianz Arena'da oynanacak ilk maç için bilet isteyen üyelerine bir uyarı gönderdi.

E-posta olarak gönderilen duyuruda Beşiktaş taraftarları için skandal ifadeler kullanıldı.

Bayern Münih gönderdiği e-postada şunları yazdı:

"Beşiktaş taraftarları takımlarının geçen sezon oynanan UEFA Avrpua Ligi müsabakası öncesinde Lyon kulübü taraftarlarına büyük bir şiddetle saldırdı. Bundan dolayı 20 Şubat 2018 tarihinde Allianz Arena'da oynanacak Bayern Münih-Beşiktaş maçında tüm seyirciler için çok sıkı güvenlik kontrolleri uygulanacaktır"

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.