Bursaspor’da büyük şok! Le Guen hastaneye kaldırıldı!

Bursaspor’da büyük şok! Le Guen hastaneye kaldırıldı!

Bursaspor’da teknik direktör şoku yaşanıyor. Fransız hoca Le Guen rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Trabzonspor maçına gelecek mi? İşte haberin ayrıntıları;

Bursaspor teknik direktörü Paul Le Guen, bağırsak enfeksiyonu nedeniyle Trabzon'a takımla birlikte gidemedi. Geceyi kontrol altında geçirecek Le Guen’in yarın Trabzon'a gideceği açıklandı.

Paul Le Guen havaalanına gelirken takım otobüsünde rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Fransız teknik direktörün geceyi kontrol altında geçirip yarın Trabzon'a gitmesi planlanıyor.

Şike mücadelesine FLAŞ destek! Guardian ilk sayfasına taşıdı Infantino’ya şok eleştiri

Konuyla ilgili konuşan Bursaspor yönetim kurulu üyesi Hasan Parlakay; "Trabzon yolculuğumuz sırasında hocamız otobüste biraz rahatsızlandı, daha önce bağırsağında bir problem olduğu için yine aynı bölgeden bir sorun yaşadı. Biz hemen hastaneye gittik, şuan tetkikleri yapıldı ciddi bir problem yok, doktorumuz dinlenmesini istiyor. Kendisi bizimle çok gelmek istiyor" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor avukatından ŞİKE açıklaması

Kulüp doktoru Gökhan Özhan ise; "Hocamızın yaklaşık 1 hafta önce karın ağrısı sebebiyle Medikabil Hastahanesi'nde kontrollerini yaptık. Bağırsak enfeksiyonu teşhisi konuldu ilaçlarını düzenli olarak alıyordu. Ancak otobüste tekrar rahatsızlandı ve tansiyon düşüklüğü yaşadı bizde hemen hastahaneye götürdük. Yolculuk yapması şuan riskli olabilir. Hastahanede kontrolleri yapıldı şuan durumu iyi yarın olmak ihtimali yüksek. Benim uygun gördüğüm bu gece dinlenip yarın gelmesi" diye konuştu.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.