Beykoz’da silahlı kavga: 3 yaralı!

Beykoz’da silahlı kavga: 3 yaralı!

Beykoz'da aralarında husumet olduğu öne sürülen iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis otomobille kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Olay saat 14.30 sıralarında Tokatköy Mahallesi Sultanaziz Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, otomobille gelen 4-5 kişilik grup cadde üzerindeki bir derneğe otomobil ile çarptıktan sonra aşağıya indi. Daha önce aralarında husumet olduğu öğrenilen iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışma bir anda silahlı kavgaya dönüştü. Otomobille gelen saldırganlar peş peşe ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu kardeşler Kerem İ. ile Kadir İ., bacaklarından yaralanırken, akraba olduğu öğrenilen Dursun Ali İ. başından yaralandı.


SALDIRGANLAR ARANIYOR


Silah sesleri üzerine çevrede panik yaşanadı. Olayı gören vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, başından yaralanan Dursun Ali İ.’nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek çevredeki vatandaşları uzaklaştırdı. Kamera ve görgü tanığı çalışması yapan polis, kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.