Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nde Said Nursi propagandası! Hastalara zorla 'Risale-i Nur' okuyorlar

Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nde Said Nursi propagandası! Hastalara zorla 'Risale-i Nur' okuyorlar

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yatan hastalara 'Sağlıkta Pozitif Düşünce Kulübü' tarafından zorla 'Risale-i Nur' okunduğu ortaya çıktı.

İstanbul Fatih’teki Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bulunan “Sağlıkta Pozitif Düşünce Kulübü” tarafından hastanede yatan hastalara düzenli olarak “Risale-i Nur” okunduğu ve ziyaretler yapıldığı ortaya çıktı.

Kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğrafa yazılan “Hem biz hastalarımızı hem de hastalarımız bizi özlemiş. Bu haftaki ziyaret hatıramız” açıklamasında ise ziyaretlerin sürekli yapıldığı belirtildi.

Ziyaretlerinde “hastalığın manevi boyutunun” anlatılarak ‘manevi olarak tedavi’ ettikleri ifade edilen fotoğraflar ise dikkat çekti.

 

bezmialem.JPG

 

Kulübün, Instagram hesabında yapılan paylaşımda, hastalara “Risale-i Nur” okuduktan sonra Saidi Nursi’nin kitaplarını dağıttıkları görüldü.

Bir çok hastanın bu durumdan rahatsız olduğu, çoğu kişi tarafından kovuldukları ancak ziyaretlerin düzenli olarak yapıldığı ve hastaların doktorlarla test düşmemek için sessiz kaldığı belirtildi.

 

bezmialem4758.JPG

 

Şahısların hastalar ile maske ve sosyal mesafe kurallarına uymadan temasta bulunması ise tepki çekti.

Söz konusu şahısların kimler tarafından yönlendirildiği merak konusu olurken, Said Nursi propagandası için hasta yönetiminden de herhangi bir açıklama yapılmadı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

Kaynak:aykiri.com.tr özel haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum