Binali Yıldırım'dan Bahçeli değerlendirmesi Ülkücüler İstanbul'a mitili attı

Binali Yıldırım'dan Bahçeli değerlendirmesi Ülkücüler İstanbul'a mitili attı

Esenyurt'ta elektronik cihazlar üreten bir fabrikayı ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, önemli açıklamalarda bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım,  Esenyurt'ta elektronik cihazlar üreten bir fabrikayı ziyaret etti. 

İşçilerle öğle yemeği yiyerek sohbet eden Yıldırım, daha sonra yaptığı konuşmada, fabrika çalışanlarının büyük bölümünün kadın olmasına dikkati çekti.

Kadınların hayatın her alanında yer alıyor olmasının Türkiye'nin demokrasisinin ne kadar geliştiğini gösterdiğini belirten Yıldırım, şöyle konuştu:

"Esenyurt İstanbul'un en büyük nüfuslu ilçesi. Esenyurt üreten bir merkez. Tek başına Türkiye'nin ekonomisine yüzde 7 katkı sağlıyor. Burası Türkiye'nin özeti. Esenyurt tam Türkiye'yi, Türkiye'nin hoşgörüsünü yansıtıyor. Burada Doğu ve Güneydoğu'dan kardeşlerimiz var. Burada Karadeniz'den kardeşlerimiz var. Göçmen kardeşlerimiz var. Ne kadar güzel. Bütün renklerin birbiriyle kucaklaştığı ve hepimizin istediği tabloyu Esenyurt'ta görüyoruz."

Binali Yıldırım, İstanbul'da seçimlerin neden yenilendiğine de değindi.

"MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli mitili atacağım dediği İstanbul'da iki gün kaldı. Muhalefette buna tepki var. Ne söyleyeceksiniz?" sorusu üzerine Yıldırım, şöyle devam etti:

"Devlet Bahçeli mitili atmıştır, sürekli mitilin üzerinde oturacak değil. Dolaşıyor, çalışıyor. Bir genel başkandır, istediği zaman programlarını icra edecektir. Ama ben biliyorum ki ülkücü ve milliyetçi kardeşlerimiz, Milliyetçi Hareket Parti teşkilatı, Asenalar, ülkü ocakları ve ana kademesi gece, gündüz demeden, özellikle hemşehri grupları üzerinde milletvekilleri ve parti teşkilatlarının katıldığı yoğun çalışma yapıyorlar. Zaman zaman bu programlara biz de katılıyoruz. Herhangi bir sıkıntı yok."

"Sayıştay'ın açıklamasında 2018'le ilgili raporlama sürecinin devam ettiğini, bu raporların neye dayanarak açıklandığını kendilerinin bilmediğini, gerçeğe dayanmadığını, 2019'a dair herhangi bir raporlama sürecinin başlamadığını söylediler. Siz ne düşünüyorsunuz?" sorusu üzerine Yıldırım, "Bu da bizim söylediklerimizi doğruluyor. Demek ki Ekrem Bey, yanlış rapor okumuş." diye konuştu.

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.