Bir Zamanlar Çukurova bitiyor mu? İşte o iddialara yanıt

Bir Zamanlar Çukurova bitiyor mu? İşte o iddialara yanıt

Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış'ın başrolünü oynadığı ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın final yapacağı iddiası sevenlerini üzdü.

 

Başrollerini Hilal Altınbilek (Züleyha), Murat Ünalmış (Demir), Uğur Güneş (Yılmaz)'in paylaştığı sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova'nın final yapacağı iddia edilmişti. Dizinin 27 Mayıs 2021 Perşembe günü final yapacağı gündeme bomba gibi düşmüştü.

 

 

 

 

KEREM ALIŞIK DİZİDEN AYRILIYOR MU?

 

Geçtiğimiz günlerde Vahide Perçin diziden ayrılmış Kerem Alışık'ın da diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Bir Zamanlar Çukurova'nın yapım firması Tims&B bu iddiaları şu açıklamayla yalanladı:

 

ATV ekranındaki üçüncü sezonunda da ilk iki sezonunda olduğu gibi perşembe gecelerinin zirvesinde yer alarak reyting rekorları kıran ‘Bir Zamanlar Çukurova’ çekimlerine planlandığı şekilde devam ediyor.

 

 

 

 

Son yılların en büyük dönem işlerinden biri olan ve bir yıllık hazırlık sürecinin ardından seyirciyle buluşan dizide, senaryo ve yapım ekibinin planlaması dışında bir değişiklik bulunmazken bir süredir dijital medyada yer alan haberler gerçeği yansıtmıyor."

 

 

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.