BJK Başkanı Fikret Orman yeni sevgilisi ile yakalandı!

BJK Başkanı Fikret Orman yeni sevgilisi ile yakalandı!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın yeni aşkı Tuğba Coşkun ile yakalandı.

21 yıllık eşi Sedef Zaim’den boşandıktan sonra hızlı çapkın kesilen BJK Başkanı Fikret Orman, Azeri asıllı Ukraynalı manken Ula Alex ve Türkiye eski güzeli Özlem Kaymaz’dan sonra, bu kez Tuğba Coşkun’la Bodrum’da görüntülendi.

İkili, sabah yürüyüşü yaparken objektiflere yakalandı. BJK Başkanı Fikret Orman hızlı aşk hayatına son olarak Mart'ta Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Aşıkların sık sık Bebek'te sabah yürüyüşüne çıktıkları konuşulan ancak fotoğrafları çekilmesine fırsat olmamış Sabah gazetesi Günaydın ekinden Mehmet Üstündağ, Fikret Orman’ı yeni sevgilisi ile fotoğrafladı. İstanbul'da objektiflere yakalanmayarak şansları yaver giden aşıklar, Bodrum'daki sabah yürüyüşünde objektiflerden kaçamadı.

fikret-orman-siyasetcafe.jpg

HER YIL BİRİ İLE ‘YAZA MERHABA’ DİYOR

BJK Başkanı Fikret Başkan, dün akşam Bodrum Gündoğan'daki oteli Cape Bodrum'da geleneksel Yaza Merhaba partisini verdi. Alınan bilgiye göre ikili Bodrum'a da o yüzden gitmişler. Fikret Orman, geçen yılki aynı partiye, Özlem Kaymaz ile ev sahipliği yapmıştı. Bu yılki davette ise yanında Tuğba Coşkun yer aldı.

fikret-orman-siyasetcafe10.jpg

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.