Bomba iddia! Kanal D'nin başına Cüneyt Özdemir mi geçiyor?

Bomba iddia! Kanal D'nin başına Cüneyt Özdemir mi geçiyor?

Haziran’da Türkiye’ye kesin dönüş yapacağını canlı yayında açıklayan Cüneyt Özdemir, Kanal D'nin başına mı geçiyor?

CNN Türk televizyonunda yayınlanan 5N1K programının başarılı moderatörü ve yapımcısı Cüneyt Özdemir Youtube kanalı’nda da yayınlarına devam ediyor. Özellikle tüm dünyayı adeta korkudan titreten korona virüs salgını başladığı günden itibaren herkesin evde olduğu karantina günlerinde, Korona virüs konulu yaptığı yayınlarla oldukça ses getirdi. Yaşamını Amerika’da sürdüren başarılı programcı Cüneyt Özdemir dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşayan Türk vatandaşlarının görüş ve gözlemlerini onları canlı yayına alarak kamuoyu ile paylaşan Özdemir’in programına ayrıca bilim insanları,siyasiler ve sanatçılar da oldukça ilgi göstererek canlı yayına katılmak isteğinde bulundular. İşte onlardan bazıları; İç işleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener…

Ayrıca Özdemir’in CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile girdiği polemikte oldukça ses getirmişti geçtiğimiz günlerde.

Cüneyt Özdemir’in programları beğenildiği oranda eleştirilere de çok sık maruz kalıyor. Bazı kesimler hükümetin sağlık alanındaki başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, muhalefet yanlıları tarafından mesaj yağmuruna tutuluyor. Aynı şekilde iktidara yönelik eleştiride bulunduğundaysa bazı fanatiklerin 'Silivri soğuktur' paylaşımlarını esprili bir dille göğüslemek zorunda kalıyor.

Geçtiğimiz günlerde İnternethaber Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık’ın Youtube üzerindeki canlı yayına katılan Cüneyt Özdemir hakkında Hadi Özışık oldukça ilginç bir iddia ortaya attı. Özışık Haziran’da Türkiye’ye kesin dönüş yapacağını canlı yayında açıklayan Özdemir’e : “Türkiye’ye kesin dönüş yapacağını bilmiyordum bende şu anda ilk defa duyuyorum ama kulislerde dolaşan bir iddia var senin Kanal D’nin başına geçeceğin konuşuluyor” dedi. Özdemir ise “bana şimdilik bu şekilde ne bir teklif geldi ne de böyle bir iddia duydum” şeklinde cevap verdi.

 

tikla-banner-001.jpg

youtube2-004.jpg

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.