Bomba kulis! Zafer Partisi ve Memleket Partisi ittifak yapacak, adayları da Muharrem İnce olacak

Bomba kulis! Zafer Partisi ve Memleket Partisi ittifak yapacak, adayları da Muharrem İnce olacak

Ümit Özdağ'ın genel başkanı olduğu Zafer Partisi'nin Muharrem İnce'nin partisi Memleket Partisi ile seçim ittifakı kuracağı iddia edildi.

Son dönemde sığınmacılarla ilgili yaptığı açıklamalarla ülke gündemine giren Zafer Partisi'ne ilişkin ilginç bir iddia gündeme geldi.

İddianın sahibi ise Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan.

Takan, seçime girme yeterliliğini alamamış olan Zafer Partisi'ne ilişkin Memleket Partisi'yle seçim ittifakı yapacağı iddiasında bulundu.

 

Takan, "İnce elekle süzgeçten geçirilmiş iddialar" dediği yazısında şu ifadelere yer verdi:

 

"Zafer Partisi, Muharrem İnce’nin Memleket Partisi ile ittifak halinde seçimlere girecek. Bu ittifakın Cumhurbaşkanı adayı da Muharrem İnce olacak."

 

İNCE DESTEK AÇIKLAMASI YAPMIŞTI

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın sığınmacı açıklamalarına Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den destek gelmişti.

İnce, "Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sığınmacılar konusunda yerden göğe kadar haklıdır. Sn. Özdağ’ın tüm görüşlerine katılmasam da sığınmacılar konusundaki görüşlerini sonuna kadar destekliyorum" demişti.

 

BABACAN: 2023'TE İDDİAMIZ YOK

 

Takan ayrıca DEVA Partisi'nde peş peşe gelen istifaların partide huzursuzluğu giderek artırdığını belirterek "Babacan’ın çok yakın bir kurmayından duydum; Ali Babacan, 'Bizim 2023’de iddiamız yok. 2028’e hazırlanıyoruz'" dedi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.