Brad Pitt'in yeni aşkını bir Türk onayladı

Brad Pitt'in yeni aşkını bir Türk onayladı

Dünya basının bir süredir konuştuğu ünlü aktör Brad Pitt ve MIT'te profesörlük yapan Neri Oxman arasındaki aşk iddialarını, bir Türk doğruladı. İşte ayrıntılar;

Ünlü aktör Brad Pitt, Hollywood yıldızı Angelina Jolie ile ayrıldıktan sonra adı farklı isimlerle anılmıştı. Ancak yeni sevgilisi olduğu söylenen Neri Oxman’la fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılmasının hemen ardından iddialar ardı ardına geldi.

Dünya basını son günlerde, Brad Pitt’in yeni aşkını konuşuyor. İddialara göre, ünlü aktör Brad Pitt ile Massachusetts Institute of Technology (MIT)'te profesörlük yapan Neri Oxman aşk yaşıyorlar.

oxman-siyasetcafe.jpg

Ünlü aktörden aşk iddialarına herhangi bir yanıt gelmezken, Amerika'nın Sesi'nden Mehmet Sümer sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bu iddiayı dile getirdi. Sümer, "Ünlü oyuncu Brad Pitt’in, dünyanın en ünlü teknik üniversitelerinden biri olan MIT’nin profesörlerinden, Neri Oxman’la birlikte olduğu iddia ediliyor" ifadesinde bulundu.

bratt-pitt-siyasetcafe.png

YANIT BİR TÜRK’TEN GELDİ

MIT'te hocalık yapan bir Türk'ten, Mehmet Sümer’e yanıt geldi. Sümer'in gönderisine yanıt veren Murat Yıldırım, "İddiadan öte, net bilgi diyebiliriz" yorumunda bulundu.
 

Sümer'in, "Siz öyle diyorsanız, okuldan biri olarak öyledir" yanıtına ise, Yıldırım’dan, "Labdan arkadaşımın kızı Oxman hocayla çalışıyor, ondan alıyoruz haberleri. Bizim ülkede olur mu acaba" şeklinde yanıt geldi.

36728920r3-siyaset-cafe.png

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.