Bu adamın oğlu şimdi AK Parti milletvekili! FETÖ Hükümete böyle talimat vermiş

Bu adamın oğlu şimdi AK Parti milletvekili! FETÖ Hükümete böyle talimat vermiş

Daha önce "Kurban olduğum Allah verdikçe veriyor" diyen Bülent Arınç'ın FETÖ'nün elebaşına Hükümet adına yaptığı ziyaretin haberinde yaptığı açıklamalarda Gülen'in nasıl talimatlar verdiğini unutmamak için...

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına yaptığı açıklamada FETÖ terör örgütünün siyasi ayağına henüz dokunulmadığını ifade ederek bu siyasi ayağın ortaya çıkarılması gerektiğini ifade etmişti.

Bahçeli’nin bu açıklamalarının ardından ‘FETÖ’nün siyasi ayağında kimler var?’ sorusu gündeme geldi. Bilindiği üzere FETÖ terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen ve terör örgütünün üst düzey elemanlarıyla poz verenler, Pensilvanya’ya 15 Temmuz hain darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ terör örgütünün elebaşının yanına gidenler, şimdilerde en yetkin görevlerde bulunuyor.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’de geçtiğimiz günlerde FETÖ terör örgütünün bugüne kadar siyasi ayağına dokunulmamasından duyduğu rahatsızlığı dile getirmişti.

bahceli11-001.jpg

Bu açıklamaların ardından FETÖ terör örgütü ile hükümet arasında arabulucu görevini üstlenen, zamanında ABD’ye ziyaretlerde bulunan, Gülen ile birçok kez görüşen, talimat ve isteklerini hükümete ileten, 24 Haziran Genel seçimlerinde oğlu Ak Parti’den milletvekili olan Bülent Arınç’ın sosyal medyada yer alan bir videosu izlenme rekoru kırıyor.

İşte Bülent Arınç’ın Gülen’i ziyaretinin ardından yaptığı açıklamaların yer aldığı o video:

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.