Bu sefer Sakarya’da sağlıkçı şiddeti!

Bu sefer Sakarya’da sağlıkçı şiddeti!

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde pansuman yaptığı esnada sedyenin yanlış tarafına yattığı için uyardığı kişi ve yakınları tarafından tekme, tokat ve makaslı saldırısına uğrayan sağlık çalışanı neye uğradığını şaşırdı

Olay, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis bölümünde meydana geldi. Kolunda kesi şikayetiyle hastaneye gelen bir kişi pansuman yaptırmak istedi. İddiaya göre, hastanenin gerekli prosedürüne uymayarak ilk olarak travma odasına girmesi gereken şahıs, beklemeden cerrahi müdahale odasına girdi. Burada cerrahi ekibinde görevli sağlık memuru Celalettin Karabıyık, gelen hastaya pansuman yapmak istedi. Bu esnada yaralıya sedyenin yanlış yerine yattığını ve daha yukarı kısmına gelmesi gerektiğini söyleyen Karabıyık'a ‘Neden bana sert yapıyorsun' diyerek bağırmaya başlayan yaralı şahıs saldırmaya başladı. O esnada ise saldırganın dışarıda bekleyen diğer 4 yakını da odaya girerek sağlık çalışanını darp etti.

 

“MAKASLA SALDIRDI”

Sağlık çalışanına saldıran şahıslardan biri tekme ve tokadın yanı sıra tedavi için kullanılan cerrahi makası eline aldı. Arbede esnasında sağlık çalışanına makası saplamak isteyen şahıs, diğer vatandaşların müdahalesi ile son anda durduruldu. Yaşanan olay anında sağlık çalışanı yara alırken, tedavi için kullandığı eşyalar ise yerlere savruldu. Saldırganlar olay sonrasında kaçarak kayıplara karıştı. Polis ekipleri, kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Saldırı esnasında kafasına aldığı darbeler sonucunda darp raporu aldığını belirten sağlık çalışanı Karabıyık, hastanede 24 saat gözlem altında tutulacağını aktardı.

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.