‘Bu ülkeye 2. Kurtuluş Savaşını yaşatırlar’

‘Bu ülkeye 2. Kurtuluş Savaşını yaşatırlar’

Cumhuriyet Halk Partisi’nin eski MYK üyesi geçtiğimiz seçimlerde ise Adalet ve Kalkınma Partisi’nde milletvekili adayı olarak gösterilen Sayan, canlı yayında flaş açıklamalarda bulundu. İşte haberin ayrıntıları;

CHP’nin eski MYK üyesi, AKP’nin ise geçtiğimiz seçimlerde İzmir’den bir dönem milletvekili adayı olarak gösterdiği Savcı Sayan, Beyaz TV’de yayınlanan ‘Dinamit’ isimli programda çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Savcı Sayan canlı yayında Erdoğan, Bahçeli ve Kürtlerin birleşmesi durumunda bu ülkenin ikinci Kurtuluş Savaşını yaşayacağını söyledi.

CHP'li İnce'den Erdoğan'a uzlaşma çağrısı

İşte Savcı Sayan’ın Beyaz Tv’de yaptığı o flaş açıklamalar;

Eğer sayın Tayyip Erdoğan, sayın Bahçeli ve Kürtler birleşirlerse 2019 için bir temel atarlarsa, ittifak yaparlarsa şer ittifaklara karşı bu ülkeye ikinci Kurtuluş Savaşı’nı yaşatırlar.

Tayyip Erdoğan Uluslararası Platformlarda Dünyayla uğraşırken, dünyayı dizayn etmeye çalışırken, dünyaya kafa atarken Muhalefet Partisi (CHP) saplama kesmiş eski model ‘MAN Kamyon’ gibi yolda sallana sallana Gidiyorlar. Ne diyelim Allah modellerini yükseltsin.”

İşte Savcı Sayan'ın Twitter'dan yaptığı paylaşımlar;

savci.jpgsavci1.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum