Buket Aydın Kanal D'den neden kovuldu?

Buket Aydın Kanal D'den neden kovuldu?

Kanal D ana haber sunucusu Buket Aydın görevlerine son verildiği bildirildi. Buket Aydın Kanal D’de Haber Başkanı ve ana haber sunuculuğu yapmaktaydı. Buket Aydın’ın daha önce görevine son verildiği sosyal medya’da paylaşılmış fakat bu haber yalanlanmıştı

Kanal D’de ana haber bülteni sunuculuğu yapan Buket Aydın’ın işine son verildi. Edinilen bilgiye göre Buket Aydın kanalın bulunduğu binadan güvenlik eşliğinde zorla çıkartıldı.

Buket Aydın’ın işten atılmasına rağmen “Bülteni ben sunacağım” diyerek stüdyoya girmeye çalıştı ancak görevliler tarafında zor kullanılarak dışarıya çıkartıldı. Daha sonra kendisini odasına kilitleyen Buket Aydın’ın odasının önünde güvenlik görevlisi bekletildi.

Aydın daha sonra güvenlik görevlileri eşliğinde kanal binasından dışarı çıkartıldı.

 

Buket Aydın neden kovuldu?

Edinilen bilgilere göre Buket Aydın’ın kovulma sebebi 31 Mart seçimlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu konuk ettiği programda attığı kahkahalar oldu. O programda Buket Aydın’ın attığı kahkahalar günden olmuştu.

İşte o programın görüntüleri

 

 

31 Mart seçimlerinden önce konuk ettiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “İstanbul,Ankara,İzmir’i biz kazanacağız” sözlerine kahkahalar atarak gülmesi tepkilere neden olmuştu. İşten atılma sebebinin bu tavrı olduğu gelen bilgiler arasında.

 

siyasetcafe.com

53971.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.