Burak Özçivit’li özel tanıtım

Burak Özçivit’li özel tanıtım

Gayrimenkul şirketi Emaar, İstanbul’daki ilk AVM’sinin tanıtımı için hem Türkiye hem de Körfez ülkelerinde yayınlanacak Ortadoğu’da da çok çok sayıda hayranı bulunan Burak Özçivit’in oynadığı reklam filmine bir tane daha ekledi

Milyonlarca takipçisi olan Burak Özçivit’le çekilen ilk reklam filmi ile Körfez bölgesi ve Türkiye’de çok konuşulan Emaar Square Mall, ikinci reklam filmiyle de Burak Özçivit hayranlarını sevindiriyor.  

Emaar’ın Burak Özçivit’li ikinci reklam filmi Türkiye ile eşzamanlı olarak Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere Körfez ülkelerinde yayınlanmaya başlayacak.  

İkinci reklam filminin çekilmesi nedeniyle yapılan açıklamada, Ağustos ayında yayınlanan ve Körfez Bölgesi’nden gelecek turist ve yatırımcıların ilgisini çeken ilk kampanyanın başarıları nedeniyle Burak Özçivit ile ikinci bir filme daha imza atıldığı belirtildi.

Kampanya ile, Burak Özçivit’in Körfez ülkelerindeki pozitif imajının ve milyonlarca takipçisinin yanısıra Emaar’ın bölgedeki deneyimi ve güçlü itibarından faydalanarak, alışveriş merkezi Emaar Square Mall’un en çok tercih edilen destinasyon olarak konumlamasının güçlendirilmesi hedefleniyor.

Siyasetcafe.com

 

1509706085_emr___kincireklam_onayligorsel_031117.jpg

 

1509706691_img_5250.jpg

 

1509706692_img_5249.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.