Burcu Kıratlı boşanıyor mu? Burcu Kıratlı kimdir? 

Burcu Kıratlı boşanıyor mu? Burcu Kıratlı kimdir? 

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın Ramazan Bayramı sonrası boşanacağı iddia edildi.

Geçtiğimiz Ocak ayında Amsterdam'da evlenen Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çiftinin, Ramazan bayramı sonrasında boşanacağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.
 
4 ay önce Hollanda'nın Amsterdam şehrinde evlenen ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı evliliklerini bitirme kararı aldığı iddia edildi. Ünlü çiftin, bir süredir magazin kulislerinde dönen kıskançlık krizi nedeniyle boşanma kararı aldığı öne sürüldü.

 

burcu-kiratli-evlendi.jpg
BOŞANMA DİLEKÇELERİNİ MAHKEMEYE VERİLDİ

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın avukatları aracılığıyla boşanma dilekçelerini mahkemeye verdikleri ve boşanma sürecinin başladığı öğrenildi. Sabah'ın haberine göre, karşılıklı yani çekişmeli açılan boşanma davalarının bayram sonrasında sonuçlanacağı ve çiftin önümüzdeki ay boşanacakları öğrenildi.

BİR SÜRE AYRI YAŞADIK

Evliliklerindeki sıkıntılarla ilgili konuşan ünlü sanatçı Sinan Akçıl, "Bu konularda konuşmam doğru değil, özel konular bunlar, biz bunu kendi aramızda düzgün bir şekilde çözmeye çalışıyoruz, bir dönem ayrı yaşadığımız doğru ama şuan aynı evdeyiz, önemli olan iç huzurumuz, bu süreçte ne o üzülsün ne ben üzüleyim diyorum." açıklamasını yapmıştı.

BURCU KIRATLI KİMDİR?  

Burcu Kıratlı, 23 Temmuz 1989'da İstanbul'da doğdu. Türk oyuncu olan Burcu Kıratlı ilk rolünü 2010 yılında TRT 1 ekranlarında ve 2 sezon süren Elde Var Hayat isimli dizide Yağmur karakteri ile almıştı. İşte Burcu Kıratlı'nın tüm biyografisi

Burcu Kıratlı kimdir?  

İstanbul'da doğumlu Burcu Kıratlı, ilk okul öğrenimini Ata Koleji'nde, orta okul öğrenimini BJK Koleji'nde, lise öğrenimini ise Bebek Yeni Yıldız Koleji'nde tamamladı. Kıratlı Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünden lisans derecesi ile mezun olmuş ve okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde yer aldı. Burcu Kıratlı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Actor Studio eğitimi almış ve yine aynı yerde 2 sezon boyunca kadrolu oyuncu olarak görev yapmıştır.

KARİYER HAYATI 

Burcu Kıratlı, ilk rolünü 2010 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve 2 sezon süren Elde Var Hayat isimli dizide Yağmur karakteri ile aldı. 2013 yılında ise Özcan Deniz'in yazıp yönettiği Su ve Ateş filminde Helin karakteri ile sinemaseverlerin karşısına çıktı. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA GÖKÇE KARAKTERİNİ OYNADI 

2014 yılında vizyona giren Peri Masalı filminde Peri karakterini canlandıran Kıratlı bu filmdeki rolü nedeniyle saçlarını kazıtması gündem oldu. Bu film projesinden sonra tekrar TV ekranlarına geri dönen Burcu Kıratlı, 10 Aralık 2014 tarihinden beri TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Diriliş: Ertuğrul dizisinde Gökçe karakteriyle izleyici tarafından sevildi. TV kariyeri devam ederken aynı zamanda 2015 yılında Bizim Hikaye isimli sinema filminde Elif karakterini canlandırdı. Burcu Kıratlı halen Aşk ve Mavi dizisinde, "Mavi" karakterine hayat vermektedir.

burcu-dirilis.jpg

ÖDÜLLERİ 

2014 - Evos Angels Dijital Medya'nın Enleri - En iyi çıkış yapan kadın oyuncu (Peri Masalı)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.