Büyük aşk tek celsede bitti!

Büyük aşk tek celsede bitti!

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri ve Edip Burak Ertoğan tek celsede boşandı. İşte çiftin boşanma sebebi ve ayrıntılar;

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri’nin ses mühendisi Edip Burak Ertoğan’la 2,5 yıldır süren mutlu evliliği tek celsede sona erdi.

gonca-vuslateri-bosandi-3939-siyaset-cafe.jpg

31 Aralık 2015’de yurtdışında Edip Burak Ertoğan’la evlenen Gonca Vuslateri, evliliğini sosyal medya hesabından duyurmuştu.

SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU

Boşanacağını da sosyal medyadan duyuran Vuslateri, “Eşim Burak Ertoğan’la uzun bir süredir ayrı sürdürdüğümüz evliliğimizi hukuki olarak da sonlandırmaya karar verdik. İçinde bulunduğumuz yoğun gündemde, bizim içinde hassas olan bu süreçte herkesin anlayışını bekliyoruz” demişti.

ANLAŞMALI BOŞANDILAR

Bu paylaşımın ardından 20 Nisan’da İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuran Gonca Vuslateri, 2,5 yıllık eşi Edip Burak Ertoğan’a boşanma davası açtı. 30 Nisan 2018 tarihinde İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen boşanma davasına davacı Gonca Vuslateri ile davalı eşi Edip Burak Ertoğan katıldı. Anlaşmalı olarak boşanmak istediklerini söyleyen çiftin boşanma davasını kabul eden mahkeme, tarafların boşanmasına karar verdi. Taraflar birbirlerinden herhangi bir maddi ya da manevi tazminat, nafaka ve mal rejiminden kaynaklı alacak talebinde bulunmadı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.